5 popularnih i nagrađivanih serija koje će vas opustiti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 popularnih i nagrađivanih serija koje će vas opustiti

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
14.1.2023.

U novu godinu ušli smo s mnoštvom filmskih noviteta, no ipak mnogi od nas kada organiziraju tv maraton prednost daju serijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, izlaskom novih epizoda ne možemo odoljeti da omiljenu seriju ne pogledamo u jednom dahu. Stoga, sada kada su temperature ispod ništice, organiziranje gledanja epizoda serije postao je dodatan razlog da druženje organiziramo u toplini svog doma. Topli napitci, grickalice i serija koja će vas opustiti ovog puta motivirali su nas da napravimo listu koju ćete rado zabilježiti za sljedeće druženje.

Downton Abbey

Ova kultna britanska serija koja je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najhvaljenija i najnagrađivanija donosi nam priču o aristokratskoj obitelji Crawley i njihovoj posluzi. Ova serija će vama izazvati mnoštvo emocija, a sigurni smo da će te je odgledati u jednom dahu.

Victoria

Ova nagrađivana britanska dramska serija čiji scenariji potpisuje slavna Daisy Goodwin prikazuje dolazak na prijestolje ali i godine vladavine kraljice Viktorije.

Crown

Riječ je o dramskoj seriji koja u središte radnje stavlja život kraljice Elizabete i kraljevske obitelji, te iznosi neke zanimljive događaje, insajderske razgovore ali i intrige.

Gilmore Girls

Ova serija donosi priču o cool mami Laurel i njezinoj kćeri Rory koje imaju poseban odnos. Naime, Rory je adolescentica koja često upada u konflikte s majkom, a njihovi razgovori zabaviti će vas nasmijat će do suza. 

Firefly Lane

Ova serija donosi priču o višegodišnjem i neraskidivom prijateljstvu Tully i Kate, te brojnim životnim izazovima s kojima se svakodnevno suočavaju.


* * *
Naslovna fotografija: @dianaatli

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno