Kreirali smo listu najboljih serija iz 2022. godine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kreirali smo listu najboljih serija iz 2022. godine

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
29.12.2022.

Binge watching postao je vrlo čest izraz koji koristimo posebice tijekom hladnijih dana kad sami ili okruženi najmilijima sate i sate provodimo gledajući omiljenu seriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, 2022. godina ponudila je veoma zanimljive filmske naslove kao i visoko ocijenjene tv emisije koje nisu nezapaženo prošle kod publike. No, unatoč silnim recenzijama i pozitivnim kritikama, katkad koja serija provuče se kroz naš radar. Pa tako, s obzirom da je kraj godine željeli smo napraviti presjek i kreirati listu serija koje su izašle tijekom prethodnih mjeseci, a koje su ukrale pažnju filmskih kritičara.

From Scratch

Riječ je o seriji koja će izazvati mnoštvo emocija u vama. Naime, ova dramska serija govori o mladoj Amerikanki koja odlazi na studij u Italiju, gdje upoznaje dečka po imenu Rino. Serija je temeljena na istinitoj priči o ljubavi između ovo dvoje ljudi, ali i teškim životnim situacijama.

Wednesday

Nakon što je izbačena iz škole, Wednesday Addams odlazi na zloglasnu Nevermore akademiju, gdje se suočava s brojnim izazovima.  

1899

Ova misteriozna serija prikazuje grupu imigranata koji putuju iz Europe u New York. Svaki putnik ima svoju priču koja će vas zaintrigirati i prikovati uz male ekrane.

The Summer I Turned Pretty

Priča je fokusirana na mladu Belly koja tijekom ljetnih praznika posjećuje stare prijatelje te pronalazi ljubav.

The Staircase

The Staircase je originalna HBO serija snimljena po istinitom događaju. Serija govori o ubojstvu Kathleen Peterson za koji je optužen njezin suprug Michaela Petersona, pisac kriminalističkih romana.


* * *
Naslovna fotografija: @homebyrosie

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno