Selo Djeda Božićnjaka najčarobnija je zimska destinacija. Ove fotografije to i dokazuju. - BONJOUR.ba - bh.lifestyle mag...

Selo Djeda Božićnjaka najčarobnija je zimska destinacija. Ove fotografije to i dokazuju.

PUTOVANJA
18.12.2019.

Kada govorimo o zimskoj čaroliji, ista je nezamisliva bez scenarija koji uključuje snijeg, Djeda Božićnjaka i naše najmilije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I iako na ulicama grada ali i u našim domovima kreiramo istinsku čaroliju, pojedine destinacije diljem svijeta imaju praznični ambijent identičan onome iz dječjih bajki. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna takva destinacija upravo je Finska, točnije selo Djeda Božićnjaka smješteno u Laponiji, u kojem vas uz drvene kućice okićene prikladnim svjetlucavim ukrasima, sobove i saonice, iglue i pogled na polarnu svjetlost, dočekati i dom Djeda Božićnjaka u kojem stanuje sa svojim vilenjacima. 

Možete i rezervirati svoj termin kod Djeda Božićnjaka koji će vas provesti kroz svoju manufakturu, upoznati s vilenjacima, ali i provesti kroz dom ukrašen stotinama lampicama. Zimska bajka u ovom kraju obogaćena je i Santa Parkom, nizom podzemnih tunela gdje se izrađuju blagdanski pokloni, zatim suvenirnicama, Husky Parkom gdje se možete voziti saonicama koje vuku haskiji, ali i ići na safari motornim saonicama.

Možete posjetiti i farmu sobova te uživati u nezaboravnom zimskom iskustvu. 
Je li se Laponija upravo upisala i na vašu listu mjesta koje jedva čekate posjetiti?

PUTOVANJA , 18.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com, laurenconrad.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno