Dio atmosfere sa zanimljivog druženja u Sarajevu koje ima i važnu poruku

EVENT
30.8.2019.

Druženjem s domaćim Instagram influencerima te brojnim poznatim imenima s domaće lifestyle scene, u ugodnom ambijentu cafea 'Secret garden' u Sarajevu, započele su online registracije za ovogodišnju 'Race for the Cure' trku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova utrka, poznata i kao utrka/šetnja za ozdravljenje je pokrenuta s ciljem osnaživanja žena u borbi protiv raka dojke, a svake godine na njoj sudjeluje više od 5000 žena iz cijele Bosne i Hercegovine. 

Ove godine, Race for the Cure će biti održan 29.9. 2019. ispred SCC-a u Sarajevu i još jednom će poslati poruku o važnosti preventivnih pregleda. 

Kupovinom vaučera u sistemu kupikartu.ba se možete registrirati za trku - sama registracija košta 10 KM, a svi oni koji to i učine, na poklon će dobiti i majicu koju će moći preuzeti na dan trke uz prikazivanje vaučera. Bit će to pametno ulaganje uz koje ćete dati toplu podršku svim damama koje su se susrele s ovom bolesti.

Sva sredstva skupljena od registracija i ove godine utrošit će se za kupovinu poklon paketića za dame u BiH koje su upravo operirane, kao i besplatne mamografske preglede u ruralnim dijelovima zemlje. 


Novosti o Race for the Cure utrci možete pratiti i na njihovim društvenim mrežama. 

EVENT , 30.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno