Ova mama i blogerica otkrila nam je par super trikova za kreiranje blagdanske atmosfere u domu

INTERIJERI
1.12.2019.

Nakon što nam je Suzana dozvolila da zavirimo u njen topao, rustikalan dom, ova kreativna mama, otkrila nam je i par itekako praktičnih i cool ideja za DIY ukrase za uređenje doma, ali i malu blagdansku reorganizaciju doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Suzana vodi Instagram profil na kojem uz #homelikeyours okuplja cijelu zajednicu interior entuzijasta s kojima razgovora o kreiranju cozy doma, a odličan feedback pratitelja motivirao ju je da pokrene i vlastiti blog. Upravo je Home Like Yours naziv njenog bloga na kojem ćete od danas nalaziti val inspiracije za sve decor avanture u domu.
Suzanu smo zamolili da za BONJOUR. čitatelje otkrije par trikova i savjeta kako već danas dom ukrasiti uz par pomno biranih detalja, ali i kako ukrase koji se već kriju u našem domu pretvoriti u ambasadore praznika.


***

Gdje pronalaziš inspiraciju za uređenje doma u blagdanskom stilu?

Trudim se prije svega svaki put unijeti neku novinu, pa tako i ove godine. Jako je teško to postići kada imate osjećaj da je već sve nekako viđeno. Na sreću, tu je Pinterest kojim se svakodnevno služim i tu se zaista može pronaći mnoštvo ideja i inspiracija. Primarno mjesto gdje pronalazim inspiraciju je moj dom, poneki novi ukras i malo mašte.

Lampice i par crvenih mašni od satenskih traka na stolicama instant kreiraju toplu blagdansku atmosferu u kuhinji

Na fotografijama dekoracije prepoznajemo puno ukrasa koji su inače prisutni, no, sada su dobili blagdanski makeover. Zašto si se odlučila na ovaj korak?

Pa da i mislim da je to i poenta bloga. Jer bi bilo zaista nemoguće za svaku priliku i sezonu kupovati potpuno nove ukrase i detalje. Naravno neki to rade i blago njima (smijeh), ali nije to ni toliko zanimljivo koliko je to improvizacija s onim što već imate i stvaranje nečeg «novog» od starog.

Staklenke i posude koje imate doma napunite božikovinom i blagdanskim slasticama

Htjela sam da pokažem da se s par novih detalja koji se uglavnom svugdje mogu pronaći, može postići jedan novi izgled i da u većini slučajeva novac ne igra glavnu ulogu, već mašta.Reci nam, koji su onda tvoji pristupačni i brzi trikovi za dodavanje blagdanske note u domu?

Hmm, bijele svijeće, malo umjetne jele ili idealno imele, crveni detalji ili figure irvasa. Zaista ne treba mnogo, puno više mašte zapravo, od vremena i novca.

Blagdanske jastučnice su brz i pristupačan trik za makeover dnevnog boravka

Stalak za slastice obogaćen s par šešera, metalik detalja i blagdanskih ukrasa

Najdraži blagdanski ukras?

Mislim da svake godine imam jednog novog favorita, ali neka ove godine bude nešto što još niste vidjeli na fotkama, a to je veliki svjetleći irvas koji služi kao vanjska dekoracija u dvorištu. To mi je najnoviji ulov i jedva čekam da i njega smjestim negdje i podijelim s vama.Sudjeluje li u procesu uređenja i ostatak obitelji?

Naravno, svako ima svoju ulogu (smijeh). Ja sam ta koja sve to smišlja i radi, ali svi oni su moja velika podrška i pomoć i mislim da se bez njih ne bih ni upustila u sve ovo na ovaj jedan ozbiljniji način. Na slikama ćete vidjeti moju mlađu kćerku koja je mami pomogla poziranjem i ona to obožava, a ostatak radi iza kamere i jako sam im zahvalna na tome.

INTERIJERI , 1.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Hamza Kulenović 

Podijeli:

Posljednje objavljeno