Znamo gdje kupiti i kako nositi satensku suknju na chic način - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Znamo gdje kupiti i kako nositi satensku suknju na chic način

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
29.4.2024.

Vrijeme je da transformišemo svoj gardarober, a među omiljenim komadima koji se često pojavljuju u proljetnim kombinacijama je satenska suknja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ova elegantna, fluidna suknja postala je pravi klasik koji je pronašao svoje mjesto ne samo u večernjim kombinacijama već i u svakodnevnim proljetnim outfitima. Njena sposobnost da pruži sofisticiran izgled bez obzira na to s čime je kombinovana čini je nezamjenjivim komadom u ormaru svake modne entuzijastice.

 

Foto: @lgloraKako nositi satensku suknju? 


Na Instagramu smo nedavno naišli na profil djevojke Laure koja je savršen primjer kako nositi satensku suknju na ultimativno chic način. Laura je majstorica u kombinovanju ove suknje s bazičnim majicama, pokazavši nam kako jednostavnost može biti ključ elegantnog izgleda. 

 Umjesto da se oslanjamo na komplicirane kombinacije, ona nas uči da su jednostavni i clean komadi poput bijele, crne ili sive majice idealni partneri za satensku suknju.

 Kada je riječ o obući i dodacima, Laura i tu preferira minimalizam. Bijele tenisice ili sandale s remenčićima su njen izbor kada nosi satensku suknju. 

 


Foto: @lgloraU konačnici, Laura nas podsjeća da moda može biti jednostavna, ali istovremeno i izražajna. 
 

Gdje kupiti satensku suknju? 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @linhniller

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno