Bingo City Centri: Škole u Tuzli i Sarajevu dobivaju priliku da osvoje 10.000 KM - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bingo City Centri: Škole u Tuzli i Sarajevu dobivaju priliku da osvoje 10.000 KM

Tekst:

Bonjour.ba/PR

LIFESTYLE
22.8.2023.

Bingo City Centri i projekat ”Za bolju školu” i ove godine uljepšavaju povratak u školske klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljeto se polako bliži svom kraju, a to znači da je vrijeme za novu avanturu. Za mnoge roditelje i njihove školarce, kraj osmog i početak devetog mjeseca su poput otvaranja nove knjige punih mogućnosti.

Ove godine, svaka stranica te priče ima još ljepše značenje. Bingo City Center (BCC) Tuzla, već treću i BCC Sarajevo već drugu godinu za redom, u cilju podrške lokalnim zajednicama i obrazovanju, organizuju aktivnost ”Za bolju školu” i pozivaju sve cijenjene kupce da ih podrže i pomognu odabrati školu kojoj će donirati vrijednu novčanu nagradu od 10.000 KM, koja je dva puta veća u odnosu na prethodnu godinu.

 Od 21.8. do 15.9. svaki kupac koji obavi bilo koju kupovinu u trgovinama BCC Sarajevo i BCC Tuzla ima priliku biti dio aktivnosti „Za bolju školu“. Sve što trebate učiniti jest sačuvati svoj račun i doći na centralni trg u BCC centru (Sarajevo ili Tuzla). Tamo ćete pronaći ormariće s oznakama različitih osnovnih škola iz Tuzle, odnosno Sarajeva. Svaki kupac, po vlastitom izboru, odabire ormarić škole u koji ubacuje svoj račun. Jedna osnovna škola iz Tuzle i jedna osnovna škola iz Sarajeva i to one koje prikupe najveći iznos računa osvojit će vrijednu novčanu nagradu od po 10.000 KM.

„Bingo City Centri su oduvijek posvećeni podršci lokalnoj zajednici i razvoju obrazovanja, a ovu aktivnost organizovali smo s ciljem da učenicima i učenicama olakšamo početak nastave. Vjerujemo da investiranje u obrazovanje naše djece čini temelj prosperitetnog društva. Uvjereni smo kako će odziv biti veliki kao i prethodnih godina, te da ćemo đacima uljepšati povratak u školske klupe.“, izjavili su iz Bingo City Centra.

Najveći zbir računa, prošle godine, u Tuzli, imala  je osnovna škola „Tušanj“, a Sarajevu osnovna škola „Čengić vila I“. Škole su ovu vrijednu donaciju iskoristile za uređenje i opremanje školskih učionica.

BCC Sarajevo i BCC Tuzla omiljene su destinacije za sve što vam treba kako biste krenuli hrabro u novu školsku avanturu.

***
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno