Sarajevo Street Style: Ranojesenja izdanja za 10. izvještaj - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sarajevo Street Style: Ranojesenja izdanja za 10. izvještaj

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
15.9.2023.

Cheers! 10. izdanje Sarajevo Street Style izvještaja je spremno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već deseti put izlazimo na ulice Sarajeva u potrazi za najzanimljivijim izdanjima prolaznika. Ni ovaj put nam entuzijazma nije nedostajalo za modno putovanje kroz sarajevsku scenu. 

Sve je počelo u svrhu promocije mode u BiH te da pokažemo raznovrstan snop stilova na ulicama glavnog grada. Ulična moda njeguje raznolikost, bilo da volite high street stvari, komade domaćih brendova, kombinaciju komada luksuznih brendova ili možda sami izrađujete svoje komade. Ne čudi zašto smo u Bonjour.ba timu prepoznali važnost bh. street style scene te odgovorno preuzeli ulogu njenog daljnjeg kreiranja na sasvim bonjourastičan način.

I ovaj put se našoj urednici Emini pridružila fotografkinja Enida Kajević koja je i ponovo kreirala fantastičan modni dnevnik jednog utorka u Sarajevu.  

Sarajevo Street Style 

Sa zadovoljstvom naglašavamo da je i ovo izdanje isprepleteno mnoštvom zanimljivih kombinacija, neobičnih dodataka i savršenih fashion momenata
Posebno nam je drago vidjeti da kroz naš stilski dnevnik svakim izdanjem možemo vidjeti i mušku ekipu i njihove fashion odabire.
Da je ljeto omiljeno godišnje doba u Sarajevu znak je mnoštvo kombinacija koje bez obzira na kalendar oslikavaju ljetnu modu. 
No, boje koje su naši prolaznici birali, jasno nagovještavaju da je vrijeme za jesenje trendove

 Inspirišite se 


U nastavku donosimo i dodatnu inspiraciju za vaše kombinacije, a izvještaj možete pratiti i na našem Instagram nalogu @sarajevo.streetstyle

 

* * * 
Foto: Enida Kajević za Bonjour.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno