Želite biti dio Sarajevo Film Festivala? Evo kako se prijaviti za volontiranje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Želite biti dio Sarajevo Film Festivala? Evo kako se prijaviti za volontiranje.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
10.5.2024.

Otvorene su prijave za volontiranje na 30. Sarajevo Film Festivalu, a online prijave se mogu popuniti na www.sff.ba do 10. juna 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Formular za prijave je na web stranici Sarajevo Film Festivala i na ovom linku
Volontiranje je idealna prilika da se postane dio ovogodišnjeg, 30. Sarajevo Film Festivala, koji će biti održan od 16. do 23. augusta 2024. Prijave su otvorene i za volontere u Mostaru i Tuzli, gdje će se projekcije Sarajevo Film Festivala odvijati također od 16. do 23. augusta 2024.

Poziv za volontiranje je otvoren za sve u dobi od 15 godina i starije, s tim da maloljetne osobe (starosti od 15 do 18 godina) moraju imati pismenu saglasnost roditelja / staratelja. Prednost u aplikacijama će imati punoljetne osobe.

Poslovi tehničke pripreme Festivala, pomoć prilikom dočeka, registracije i smještaja gostiju, rad u Festivalskom i Press centru, samo su neke od brojnih mogućnosti koje se nude volonterima. Uz pristup određenom broju projekcija, volonterima se pruža mogućnost timskog rada, usvajanja i razvijanja vještina i znanja, stjecanje praktičnog iskustva u organizaciji i realizaciji velikog kulturnog događaja.


Volonteri Sarajevo Film Festivala
 

  • Odgovorni su, profesionalni, pouzdani i predani u obavljanju zadataka
  • Tačni u izvršavanju zadataka
  • Poštuju pravila, ciljeve i vrijednosti Sarajevo Film Festivala
  • Redovno prisustvuju edukativnim aktivnostima
  • Spremni su na komunikaciju i saradnju sa voditeljima volontera i Festivalskim timomVolonteri će nakon završenog Festivala dobiti potvrdu o volontiranju na Sarajevo Film Festivalu, koja im može koristiti kao dodatno priznanje pri budućem školovanju ili radu. Zajednički rad volontera iz nekoliko zemalja doprinosi posebnoj atmosferi i uspješnosti Sarajevo Film Festivala. Želimo im dobrodošlicu i uspješan rad na 30. Sarajevo Film Festivalu!

Za sve dodatne informacije molimo pišite na [email protected]. Pridružite nam se, volontirajte, učite i zabavite se s nama.

30. Sarajevo Film Festival će biti održan od 16. do 23. augusta 2024.

* * *
Foto: PR i Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno