Događaji u Sarajevu koje možete posjetiti u ovom mjesecu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Događaji u Sarajevu koje možete posjetiti u ovom mjesecu

Tekst:

Nevena Divčić

EVENT
6.10.2023.

Ljeto je završeno, euforija Sarajevo Film Festivala je ostala iza nas i čini se kao da s padom temperatura imamo sve više razloga za ostati u stanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Međutim i u desetom mjesecu nas očekuje mnoštvo događaja zbog kojih nećete ni pomisliti na to da sate nakon posla provedete na kauču.

Za vrijeme trajanja Internacionalnog teatarskog festivala MESS nikako ne želimo propustiti nastup u Akram Khana u Narodnom pozorištu Sarajevo.

 Uz ovaj događaj u predstojećem mjesecu Narodno pozorište Sarajevo ima veoma interesantan repertoar te ćemo 28. oktobra ponovo imati priliku uživati u drami Marlene Dietrich: pet tačaka optužnice.

 Taylor Swift: The Eras Tour je u Cineplexxu, a ulaznice su već u prodaji!

 Filmofile će sigurno obradovati vijest o besplatnim ulaznicama za V4 Film Festival u kinu Meeting Point, od 6. do 9. desetog. Filmovi koje imate priliku gledati su: Strogo kontrolisani vozovi, Istočna rivijera, Sluškinja i Filip.

 Sarajevo Wine Weekend počinje 20. desetog u Bosanskom Kulturnom Centru i eto još jedne prilike da izvučete svoju elegantnu odjeću i ovu jesen započnete što glamuroznije.

 

* * *
Naslovna fotografija: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno