4 lokacije u Sarajevu koje ćete ovih dana rado posjetiti s prijateljicom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 lokacije u Sarajevu koje ćete ovih dana rado posjetiti s prijateljicom

Tekst:

Ana Rotim

GOURMET
20.11.2022.

Sad kada su tmurni oblaci zaokružili nebo poželjeli smo druženja s dragim osobama preseliti na lokacije gdje možemo kreirati nešto vedriju atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako ne možemo utjecati na vremensku prognozu, itekako možemo utjecati na izbor mjesta na kojem ćemo uživati i uz topli napitak ili omiljenu slasticu rado provoditi svoje vrijeme. Naime, posljednjih dana već smo počeli razmišljati o blagdanskom razdoblju i nadolazećim praznicima koji unose posebnu čar u naš život. Upravo zbog činjenice da dane koji slijede želimo provoditi u krugu bliskih osoba, istražili smo par coffee lokacija u Sarajevu koje ćete rado posjetiti s prijateljicom, sestrom ili nekom drugom dragom osobom.

Sweets&Co

Slatka lokacija o kojoj smo vam i ranije pisali, a koju uistinu ne biste trebali preskočiti kada se nađete u metropoli Bosne i Hercegovine. Naime, riječ je o slastičarnici koja je ovog puta zanimljivim napitkom ukrala našu pažnju, a nalazi se na adresi Džemala Bijedića 129.

 Kibe Mahala

Ovih dana nepca smo poželjeli zasladiti s miksom čokolade i neodoljivim jesenskim plodovima, stoga smo na ovu listu uvrstili i restoran pod nazivom Kibe Mahala koji u svojoj ponudi ima poširanu krušku u kremi od vanilije sa belgijskom čokoladom. Zvuči #mljac, zar ne? 
Restoran možete pronaći na adresi Vrbanjuša 106.

 So i čokolada

Lijepo uređen ambijent, ali i neodoljive slastice samo su neki od razloga da sljedeće dane provedemo u slastičarnici So i čokolada. Ova slastičarnica ukrala je pažnju naših čitatelja početkom godine, a nalazi se na adresi Čobanija 1.

 Torte i to

Ovu listu zaokružit ćemo lokacijom Torte i to i to s jednim slatkim jesenskim kolačem koji mnogi vole upravo zbog osvježavajućeg okusa. Naime, riječ je o torti od nara koja dođe kao idealan desert nakon ručka ili pak kao užitak nakon slasne večere. Stoga, ovih dana ćemo se zaputiti na adresu Zagrebačka 4c gdje se nalazi ovo slatko mjesto.
 

 

* * *
Naslovna fotografija: @sweetsandco.sa 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno