Sanela Koprena osvojila svjetsku titulu Fashion TV Model 2010.! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sanela Koprena osvojila svjetsku titulu Fashion TV Model 2010.!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
18.7.2010.

Za vrijeme Oriflame BH Fashion Week Sarajevo, koji je održan u travnju 2010. godine, modna agencija Abc Models, koja je inače i izvršni producent ovog jedinstvenog modnog događaja u BiH, ponovo je održala casting za Fashion TV model svijeta za 2010. godinu. Od mnogobrojnih pristiglih prijava, Fashion TV je izabrao 6 djevojaka koje su odabrane da putuju na svjetski izbor za Fashion TV Model 2010.Priliku da putuju na prestižno natjecanje dobile su: Sanela Koprena, Jovana Janković, Ivana Granzov, Hanadi Džabić, Dragana Kraišniković i Nevena Kostrešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dio natjecanja, polufinalni izbor, održan je 27. lipnja 2010. godine na Cipru, dok se drugi dio natjecanja održao u Bodrumu u Turskoj u periodu od 1. do 10. srpnja 2010. godine. Jovana Janković i Ivana Granzov su nažalost morale ranije kući, jer se nisu plasirale na finalni izbor, dok su Sanela Koprena, Nevena Kostrešević, Hanadi Džabić i Dragana Kraišniković nakon Cipra otputovale za Bodrum.

 

 

Image

 Dragana, Nevena, Hanadi i Sanela sa Stelom Zubak Jovanović, menadžericom agencije Abc Models

 

 

 

 

Na izboru, koji je održan u Havana Fashion Beach Clubu Bodrum, najveći broj glasova stručnog žirija dobila je Sanela Koprena te je time osvojila titulu pobjednice natjecanja Fashion TV Model 2010.

 

 

Image 

Sanela Koprena - pobjednica svjetskog izbora Fashion TV Model 2010. 

 

 

Nakon uspjeha Delile Softić iz Tuzle, koja je na izboru za Fashion TV Model 2006. osvojila ovu prestižnu svjetsku titulu, njen uspjeh ponovila je Banjalučanka Sanela Koprena, članica modne agencije Abc Models, koja se modelingom bavi od 2007. godine. Sanela Koprena je svoju manekensku karijeru započela nakon prijave na izbor Miss Bosne i Hercegovine. Bila je Miss Republike Srpske 2007. godine, a potom je proglašena za Best Model Bosne i Hercegovine 2008. godine.

Na izboru za Fashion TV Model 2010., djevojke su nosile kolekciju poznatog modnog dizajnera Rossi Barbarossa koji je ovu kolekciju uradio za Cavallija.

 

 

Image 

Stela Zubak Jovanović i dizajner Rossi Barbarossa

 

 

 

U top 10 plasirala se i Dragana Kraišniković iz Bijeljine, dok su Nevena Kostrešević i Hanadi Džabić ušle u top 20 djevojaka na ovom izboru. Organizator je sve djevojke nagradio i besplatnim boravkom u hotelu do kraja srpnja.

 

 

Image 

Dragana Kraišniković

 

 

Image 

 Sanela Koprena, vlasnik Fashion TV-ja Michel Adam i Stela Zubak Jovanović

 

 

 

Osim toga, u agenciju Abc Models već danima pristižu ponude stranih agencija koje djevojkama, među ostalim, nude i angažmane na tjednima mode u Rumunjskoj i Tajlandu. Navedeno je  dokaz je iznimnog uspjeha agencije, kao i njenih modela.

 

 

Image 

Image

 Sanela Koprena tijekom izbora

 

 

Sve djevojke koje se žele prijaviti na izbor za Fashion TV Model to mogu učiniti na web stranici www.abc-models.com, gdje su prijave otvorene cijele godine. Prije samog izbora, djevojke koje uđu u uži izbor bit će pozvane na casting koji će se održati u sklopu Oriflame BH Fashion Week Sarajevo u listopadu/studenom ove godine.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

modamo.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno