Isprobali smo Samsung Galaxy S23 Ultra. Ove 3 značajke su nas osvojile! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Isprobali smo Samsung Galaxy S23 Ultra. Ove 3 značajke su nas osvojile!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

POSAO & ŽIVOT
24.4.2023.

U uredništvu volimo projekte koji nas iznova uče i pokazuju da i u kreativnom te super dinamičnom okruženju možemo iznova naći alate koji nam olakšavaju rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svoju svakodnevnicu rado dodajemo one uređaje koji nam pomažu da zapišemo misli, skiciramo ideje i čak kada smo van ureda, bez profesionalne opreme, kreiramo odlične foto i video snimke koje dijelimo na Instagramu, TikToku ili Facebooku.
 

 Zbog toga nas je posebice obradovalo kada je na našu adresu Samsung dostavio uređaj nove generacije. Bili smo uzbuđeni jer ćemo biti u prilici isprobati mobitel o kojem svi pričaju.
Samsung  Galaxy S23 Ultra posljednjih mjesec dana bio je dio video sastanaka s timom, editovanja novih projekata, fotografiranja nekih sjajnih Bonjour.insider priča...

Mobitel je ovo kreiran za sve one koji vole da stvaraju kreativan sadržaj, imaju dobro oko za estetiku i žele mobitel s performansama koje su superiornije u odnosu na druge uređaje na tržištu.
U nastavku dijelimo 3 značajke koje su ukrale naše simpatije.


Njeno visočanstvo, kamera

Moramo reći da je za sve one koji vole fotografiju ili fotografiranje, Samsung Galaxy S23 Ultra nova ekstenzija njihove ruke.
Pikseli koji upijaju svjetlost, visoka kvaliteta fotografija, selfie kamera koja kreira sjajne portrete s puno detalja, odlična ultra široka kamera i mogućnost kreiranja visoko kvalitetnih noćnih fotografija, samo su neki od benefita. 

Najnapredniji senzor Galaxy kamere i najbrži procesor se prilagođavaju slabom osvjetljenju te smanjuju nedostatke. Selfie kamera od 12 MP,  ultraširoka kamera od 12 MP, glavna kamera od 200 MP, opcija optičkog zooma do 10x, koji kombinirano sa softverom telefona podržava digitalni zoom i do 100x, osigurat će da viknete 'akcija' neovisno gdje se nalazite, od sumraka do svitanja.

Fantastičan set kamera, jednostavnost upotrebe uz odličnu video stabilizaciju te snimanje, razlog su zašto smo se zaljubili na prvu. Jasno pokazuju zašto je Samsung kreativna kampanja za ovaj mobitel bazirana upravo na emociji kreiranja fotografije koje će zbog njihove živopisnosti i izvrsnosti, svatko željeti imati u svojoj arhivi. 
I da, aplikacija Expert RAW, dostupna ekskluzivno na Samsung Galaxy uređajima, omogućava snimanje fotografija u DSLR stilu i RAW i JPEG formatu.

 
Zaslon


Dopada nam se svjetlina zaslona te stvaran prikaz boja što nam omogućava lako čitanje te pripremu članaka ili odgovor na social media upite, neovisno je li se nalazimo vani, pod izravnim udarom sunca, uživamo u ukusnom cheesecake kolaču ili smo u uredu. 
Naime, tehnologija Dynamic AMOLED 2X pruža jasne, šarene detalje na ekranu, bez obzira je li osvjetljenje prigušeno ili obiluje svjetlinom.
Olovka koja će probuditi kreativnost


Galaxy S23 Ultra S Pen olovka ima nevjerojatnu preciznost i jedan je od onih alata za koje niste znali da vam trebaju. Olakšava kreiranje to-do liste, budi kreativnost (mi smo nerijetko pauze za dodatno buđenje motivacije koristili za crtanje i bojanje), a olakšava i precizno uređivanje sadržaja u raznim aplikacijama.

 Više detalja o ovom pametnom uređaju otkrijte OVDJE, a mi nastavljamo poslijepodne uz savršeno kremastu kavu i skicu 'Sunflowers' inspiriranu slavnom slikom Vincenta van Gogha koja tek treba oživiti na našem uređaju uz tek par poteza olovkom.
Bisos,

***
Foto i video: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci