Proljetna ponuda koja se ne propušta – uživajte u besprijekorno čistom domu uz sjajne Samsung popuste 

INTERIJERI
31.3.2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stiglo je proljeće, a sa njim i tradicionalno proljetno čišćenje. Vrijeme je za uživanje u besprijekornoj svježini i čistoći doma i stoga se kompanija Samsung potrudila da napravi sjajnu ponudu sa popustima do 30 posto na odabrane modele usisivača, mašina za pranje i sušenje veša, kao i kombinovanih mašina.

Inovativna WW6800T mašina za pranje veša koristi dubinsko i higijensko čišćenje parom koje uklanja 99,9% bakterija i alergena sa odjeće. 

Zahvaljujući Eco Bubble™ tehnologiji, deterdžent se pretvara u mjehuriće pa brzo ulazi u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, štedeći pritom energiju i čuvajući boje i teksturu tkanine.  Ukoliko ste zaboravili da ubacite neki komad odjeće, AddWash™ tehnologija omogućava njihovo jednostavno dodavanje u toku pranja. 

Kada je u pitanju sušenje veša, uz DV8000T mašinu, odjeća će biti izuzetno brzo osušena i spremna za nošenje. Birajući ciklus Superbrzina, mješovito punjenje odjevnih predmeta od pamuka i sintetike može biti suho za samo 81 minut , a pomoću Silent Dry tehnologije koja prigušuje zvuk i algoritma za optimizaciju brzine vrtenja, smanjiće se nivo buke.

Korisnici će sada moći da uživaju u slobodnom vremenu duže i bezbrižnije, jer čišćenje doma nikad nije bilo brže. Jet 90E usisivač jednostavno i temeljno čisti različite vrste podova, dok turbo četka kupi sitne čestice prašine iz tepiha. Pored toga, petoslojni filtrirajući sistem uspješno eliminiše prašinu i alergene iz vazduha.

Udruženim snagama, ovi uređaji čine dom svježim i čistim, štedeći vrijeme ali i kućni budžet, zahvaljujući popustima do 30 posto , za svaku kupovinu navedenih uređaja do 02.05.2021. godine ili do isteka zaliha. Za više informacije klik OVDJE.

Izabrani proizvodi dolaze i sa pet godina garancije koja važi za određene mašine za pranje veša i usisivače kupljene u periodu od 01.03. do 30.06.2021, kao i za mašine za sušenje veša i kombinovane mašine za pranje i sušenje veša kupljene u periodu od 01.04. do 31.05.2021. Za više informacija klik OVDJE.

***
Tekst: Promotivni članak/BONJOUR.ba
Foto: Promo
 

INTERIJERI , 31.3.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike