Sabina je uredila stan od 67 m2 u Njemačkoj, a nas je osvojio dnevni boravak - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sabina je uredila stan od 67 m2 u Njemačkoj, a nas je osvojio dnevni boravak

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
4.10.2022.

Samo jedan pogled na tople smeđe nijanse, romantične detalje i dašak ružičaste u ovom domu inspirirali su nas da se detaljnije upoznamo s ovim interijerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaSabina je dama koja je preuredila ovaj stan u Njemačkoj, točnije Berlinu i pružila mu izuzetno nježan ugođaj. Imate osjećaj kao da biste se lako mogli ušuškati u ovom dnevnom boravku u kojem glavnu riječ vodi luster u obliku latica cvijeća, kao i dosta drvenih detalja koji najbolje unose toplinu u dom.

 Mnoštvo dnevnog svjetla dodatno daje kompliment interijeru sa toplim svjetlom lampa. Posebnom ugođaju brzo doprinose i biljke u kutu, kao i polica s detaljima poput vaza i umjetnina.

 

 

Osim dnevnog boravka, jednako ušuškan i topao ugođaj možete vidjeti i u Sabininoj sobi u kojoj ponovo dominira paleta toplih ružičastih i ljubičastih nijansi.

 Kroz ostatak interijera možete vidjeti kako vlasnica ovog stana pažljivo bira detalje među kojima svaki priča svoju priču. I da, kad vidite balkon, željet ćete se teleportirati na ovo mjesto. Više u nastavku.

 

***
Naslovna fotografija: @67quadrat 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno