Ova zabavna ali i romantična serija fotografija s vjenčanja u Sarajevu će ukrasti vašu pažnju - Bonjour.ba - bh.lifestyl...

Ova zabavna ali i romantična serija fotografija s vjenčanja u Sarajevu će ukrasti vašu pažnju

Tekst:

Emina Smaka

VJENČANJA
29.7.2022.

Činjenica je da je bašta Zemaljskog muzeja u Sarajevu jedna od najljepših lokacija za kreiranje fotografije, a serija fotki sa ovog vjenčanja to i dokazuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime riječ je o paru, Sabini i Arifu, koji je fotografisala Emina Gavrić osnivačica @vlasta.weddings. Sama ceremonija vjenčanja i kreiranje uspomena je smješteno u bajkovitu baštu Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Svoje zauvijek da su mladenci izrekli ispod zlatnog luka ukrašenog sitnim bijelim cvjetovima koji je na profinjen način zajedno sa mladinim buketom cijelu ceremoniji spojio u jednu cjelinu. 

 


Vjenčanica koju je birala Sabina je odisala profinjenošću i elegancijom. Krasio ju je korzet zanimljivog dizajna, volumenizirani donji dio haljine kao i dugački veo od tila ukrašen decentnim biserima. Posebnost ove haljine se krije u rukavima koji su odličan detalj na fotografijama, a lako se i skidaju što je čini i izuzetno praktičnom. Sabina je nosila 2 haljine, jednu haljinu je uparila s bijelim Versace cipelama a drugu sa Jimmy Choo cipelama, dok je nosila nakit u potpisu kuće Valentino. 


Mladoženja je birao klasično crno odijelo s crnim cipelama i mašnom koju je na večeri mijenjao za kravatu u zlatnoj boji. Ove fotografije su dokaz da vjenčanje može biti i zabavno i romantično, a nama se čini da su svi prisutni uživali u ovoj proslavi ljubavi Sabine i Arifa. * * * 
Fotografije: @vlasta.weddings

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno