Oda ružičastoj: Nosi ju i Kelly Rutherford, a mi imamo ideje za proljetne kombinacije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Oda ružičastoj: Nosi ju i Kelly Rutherford, a mi imamo ideje za proljetne kombinacije

Tekst:

Arijana Bošnjak

STREET STYLE
2.5.2024.

Proljeće donosi sa sobom osvježenje ne samo u prirodi, već i u našem ormaru, a ružičasta boja postaje nezaobilazni dio proljetnih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Poput glumice Kelly Rutherford, koja nosi ružičastu boju s elegancijom i lakoćom, ova nijansa postaje simbol njezinog opuštenog, ali istovremeno unikatnog stila. Jedan od ključnih komada koji nosi je haljina s upečatljivim detaljem u obliku ruže, ali jednostavnog i ležernog kroja, koja je savršena za proljetne dane.

 Ružičasta boja nosi sa sobom notu svježine i romantike, a kombinacije s njom su beskrajne. Možete ju upariti s neutralnim tonovima poput bijele, bež ili sive za sofisticiraniji izgled ili je kombinirati s jarkim bojama poput žute ili tirkizne za energičniji izgled. Također, ružičasta se može nositi i u uzorcima poput cvjetnih ili prugastih, dodajući dozu šarma i veselja.

 Ako želite dodatno istaknuti ružičastu boju, možete je kombinirati s komadima nakita u istoj ili kontrastnoj nijansi ili pak s detaljima poput torbi ili cipela. Također, ružičasta je savršen izbor za različite prilike, od poslovnih sastanaka do opuštenih izlazaka s prijateljima.


Foto: @justine_mb

Foto: @sarahtey_

Foto: @_aurepUkratko, ružičasta boja na proljeće donosi osjećaj svježine, elegancije i razigranosti. Inspirirajte se Kelly Rutherford i eksperimentirajte s ovom bojom kako biste stvorili kombinacije koje odražavaju vaš jedinstveni stil i raspoloženje.

 

* * *
Naslovna fotografija: @kellyrutherford

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno