Ruže oko vrata zamijenile su predimenzionirane ruže na odjeći. Donosimo inspiraciju. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ruže oko vrata zamijenile su predimenzionirane ruže na odjeći. Donosimo inspiraciju.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STREET STYLE
20.3.2024.

Maksimalizam sve više osigurava svoje mjesto na modnom tronu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ormare modnih insajderica preuzimaju boje, teksture i razni upečatljivi oblici odjevnih komada. Parola "manje je više" nije jedina nit vodilja prilikom slaganja outfita, a unikatnost i autentičnost postaju modni imperativ.

 Naravno modni detalji i dodaci uvijek su tu da vam pomognu izraziti vašu estetiku i da učine outfit što zanimljivijim. Jedan detalj koji je počeo vladati još prošle sezone, svakako je ruža. Oko vrata, u kosi, na cipelama… vidjeli smo ih u svim ulogama i obožavali kao modni detalj koji podigne svaku kombinaciju na novu razinu.


Foto: @jecauzemljicuda

Foto: @iamgalaborzova

Foto: @miss_nafurana

Foto: @bonbonkarlaTo je trend koji ni ove godine ne silazi s liste omiljenih, ali ove sezone vraća se u još upečatljivijoj varijanti. Predimenzionirane ruže od tkanine koje su sastavni dio odjevnih komada ili dodane kao ukras, krase sve više outfita.

 Uz inspiraciju kako ih nose influencerice, donosimo i jedan neodoljivi komad iz MANGO dućana – mini suknja s bijelom ružom, koji odmah dodajemo u košaricu za kupovinu.


MANGO mini suknja s ružom je naš favorit


* * *
Naslovna fotografija: @madinatamova

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno