Neodoljiv modni dodatak: Pronašli smo bh. brend koji radi velike satenske ruže. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Neodoljiv modni dodatak: Pronašli smo bh. brend koji radi velike satenske ruže.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
30.3.2024.

Još od prošle godine, kada smo oko vrata počeli nositi ruže u svim bojama, materijalima i dezenima, traje taj chic trend koji ne prolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Štoviše, sve je snažniji. Ovog proljeća na must have listu dolaze predimenzionirane ruže kao omiljeni modni dodatak. Bilo da ih nosite kao nakit, kao ukras na torbi ili su dio odjevnog predmeta, s njima svaki outfit dobiva na unikatnosti i šarmu.

 Nama je pažnju privukao bh. brend RUŽA – Arhitektonski Studio&Atelier. Vlasnica Dajana Ružičić je arhitektica koja je otkrila i svoju ljubav prema modi i modnim dodacima. Zahvaljujući nadimku koji je dobila još u osnovnoj školi – Ruža, dobila je i inspiraciju za brend koji danas izrađuje posebne i kvalitetne ruže koje ćete i sami odmah dodati na wish listu.
''Brend RUŽA vuče korijene iz mog ranog djetinjstva kada su me prozvali RUŽA u osnovnoj školi – tom drugaru ću uvijek odati posebnu počast. Taj nadimak me pratio tokom školovanja, a sada i u poslovnim krugovima, u svijetu arhitekture kojom se inače bavim, dizajna i umjetnosti i generalno samostalnog preduzetništva.

Želim da ova RUŽA bude samo početak i najava svega što tek dolazi...'' – rekla nam je Dajana Ružičić RUŽA, arhitektica.

 Ruže ovog brenda izrađene su od pamučnog satena i rade se isključivo prema narudžbi. Uz to, vašu narudžbu ćete moći preuzeti osobno. Osim same ruže, svidjet će vam se i predanost svakom detalju pa ćete uz elegantnu crnu ambalažu s brendom RUŽA dobiti i personaliziranu posvetu, što ova dodatak čini i idealnim poklonom (čak i kada darivate sami sebe).

Ovakvim detaljima ćete začiniti svaki outfit, ponesete li ružu na torbi, omiljenom blejzeru ili u kosi… a uz to ćete i podržati slow fashion koncept.

 Birajte omiljenu veličinu
– petite 20, regular 40 ili grande, u klasičnim tonovima crvene, crne i bijele i transformirajte outfit uz jednostavan i upečatljiv detalj.

Svoju omiljenu varijantu možete naručiti na ovom Instagram profilu ili putem e-mail adrese [email protected].

* * *
Foto: RUŽA atelier

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno