Ruke Art Bazaar: U Mostaru će se održati sajam za sve ljubitelje ručno izrađenog i unikatnog dizajna - Bonjour.ba - bh.l...

Ruke Art Bazaar: U Mostaru će se održati sajam za sve ljubitelje ručno izrađenog i unikatnog dizajna

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
2.12.2021.

Preko 15 izlagača iz Mostara i okolice izložit će svoje radove u OKC Abrašević, gdje će svi posjetitelji moći uživati u bogatoj i raznovrsnoj ponudi rukotvorina od sjajno dizajniranih komada nakita, odjeće do svega za dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RUKE Art Bazaar susret je niza kreativaca koji će izlagati svoje unikatne proizvode, a održat će se 4. 12. u vremenskom periodu od 12 do 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaz na sajam je besplatan, a organizatori najavljuju nagradnu igru za sve posjetitelje, promotivne i akcijske cijene, te po završetku sajma druženje u baru OKC Abrašević.

Svoj dolazak potvrdilo je preko 15 kreativaca, a među njima su Poppy Bags, Doxx, Tegla, Pulvinaris, Petit fil, Nettaigarden, Element 22, Avican, Mariel, Medusa mirrors, Brainfart, Ignis candle, Claire Noel, Lemi Creative, Bulbul, Košarice Helena, Gea heal i Shmizla art.

Tea Antunović, mlada dizajnerica koja stoji iza brenda Doxx Design organizatorica je sajma, te je kazala nešto više o samom konceptu i ideji koja je dovela do organizacije sajma.

„Vjerujemo da ste primijetili porast ručno izrađenih proizvoda, te da se velika pažnja daje očuvanju okoliša i izbacivanju 'fast fashiona' iz našeg svakodnevnog života, a mi upravo zbog toga želimo dati mjesto pod svjetlom svim rukotvorcima!“ – kazala je Tea.

Dodala je kako im je cilj da izlagači predstave svoju originalnost, ideje i kvalitetu onoga što se samo može postići RUKAMA. Da upoznate lica iza njihovog brenda i da uživate u njihovim proizvodima.

"Dosta rukotvoraca koji nam dolaze možda i poznajete, ali tu smo da vam predstavimo i one koje možda i ne znate. Nadamo se vašem dolasku i potpori naših kreativaca.“ – poručila je.

***
Naslovna fotografija: RUKE Art Bazaar

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno