Ručno oslikani motivi u fokusu elegantne jesenske Art by Tea kolekcije

MODNE VIJESTI
12.11.2018.
Posljednja kampanja branda Art by Tea vodi nas na čarobno modno putovanje u jesensku idilu. Magični ambijent vrta “Kišobran” u Hotelu Bosnia u Sarajevu u kojem je zavladala raskošna paleta zagasitih crvenih, narančastih i smeđih tonova poslužila je kao savršena kulisa za fotografiranje motiva i materijala iz njene nove kolekcije. I u ovoj, kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama, akademska slikarica i dizajnerica Tea Zubović ostaje vjerna konceptu koji se zasniva na sintezi slikarstva i mode, a u namjeri da se umjetnost približi što većem broju ljudi.

artbytea 01

Proizvodi Art by Tea su zapravo “wearable art” (nosiva umjetnost) i namijenjeni su svima koji vole i žive umjetnost i modu i žele investirati u vlastiti stil. Ono za čime svaka žena teži jeste da posjeduje unikatan, neobičan i jedinstven odjevni komad, koji će dati određeni stilski, ali i osobni pečat kombinaciji koju nosi. U kolekciji su se istaknule izdužene siluete sa naglašenim ramenima, te pročišćene linije klasičnih jakni i sakoa oslikanih metalik bojama sa diskretnim gliterom, koji na vrlo otmjen i suptilan način i donose dozu prefinjenog glamura u ovu jesensku modnu bajku. U slikarskom smislu, simplificiran i stilizirani pejzaž satkan od geometrijskih oblika, zasnovan na klasičnoj moderni, provlači se kroz ovu modnu viziju. U kolekciji su predstavljeni različiti odjevni predmeti poput haljina, jakni, sakoa, šalova, te pencil suknje. Svaki komad je pažljivo osmišljen i ručno oslikan, a sama kolekcija je izrađena od najkvalitetnijih materijala.

artbytea 03

Za fotografije kampanje bio je zadužen modni fotograf Edvin Kalić ispred čijeg objektiva su se našle manekenke Azra Patković i Maja Koler. Make up potpisuje Maja Koristović Talović, a frizuru Mirela Barakovac. Styling je upotpunjen obućom Burtuqaali Concept store, a kolekcija će već krajem mjeseca biti dostupna u Burtuqaali Concept store u Sarajevu i u Art by Tea Atelier/showroomu.

artbytea 06

artbytea 07

artbytea 08

artbytea 09

artbytea 10

artbytea 11

artbytea 12

 

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: