Ako se nađete u Banja Luci, ovaj restoran morate posjetiti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ako se nađete u Banja Luci, ovaj restoran morate posjetiti

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

GOURMET
23.10.2021.

Inspirisan restoranima i interijerima New Yorka, mali djelić atmosfere ovog grada osjetit ćete ako posjetite restoran Rotkvica u Banja Luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim zanimljivim interijerom, neon natpisom i detaljima, izdvaja se i aromama i samom ponudom kreirajući gourmet priču u kojoj posebnih okusa ne nedostaje.

Glavna zvijezda interijera, definitivno je neon natpis koji preslikava duh New Yorka, tako da će vam pogled sigurno često pobjeći prema gore.

Cijeli prostor skladno upotpunjuju industrijalistički detalji poput crnih, visećih lampi i zanimljiv odabir stolica. Tačnije, smeđe i bijele stolice odaju dojam elegancije, a drveni stolovi ih upravo svojom bojom, dodatno naglašavaju.

U ulici Braće Pantić broj 6, ukusno jelo, vrhunsko vino i Lava cake će odlično zaokružiti gourmet doživljaj što je razlog više da se zaputiti već ovaj vikend prema najvećem gradu na rijeci Vrbas.

Također, ovdje možete pronaći više detalja o lokacijama kod Banja Luke i kreirate #tosee listu koja će na savršen način odgovoriti na pitanje šta posjetiti.

***

Naslovna fotografija: @ohmyglam
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno