Rosie Huntington-Whiteley: 10 izdanja koja možete kopirati s artiklima iz vlastitog ormara - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Rosie Huntington-Whiteley: 10 izdanja koja možete kopirati s artiklima iz vlastitog ormara

Tekst:

Ana Rotim

STILSKI SAVJETI
3.8.2022.

Kako učiniti da vječni artikli izgledaju trendy veoma dobro zna slavna manekenka i poduzetnica Rosie Huntington-Whiteley čija su izdanja pod modnim radarom brojnih djevojaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim što ju možemo okarakterizirati kao damu koja njeguje elegantan i sofisticiran stil bilo da je riječ o ležernim ili pak svečanim kombinacijama, Rosie je majstorica i u kombiniranju upečatljivog looka s odjevnim komadima koje većina djevojaka ima u svojoj garderobi. Iako pri kreiranju kombinacija prednost daje neutralnim bojama i bezvremenskim odjevnim predmetima, u njenom ormaru može se naći i artikl s trendovskom notom poput cut out haljina brenda Cult Gaia ili Bottega Veneta cipele jedinstvenog izgleda. 

 Za dnevna izdanja veoma često uskladi jednobojne midi suknje, različitih krojeva zajedno s bazičnim bodysuit komadima, a nerijetko ju možemo vidjeti i s klasičnom košuljom koju kombinira uz bež hlače nešto šireg kroja. Kako biste mogli dobiti inspiraciju za nadolazeće dane kreirali smo malu galeriju izdanja ove dame za elegantna izdanja s komadima koje ćete vjerojatno moći pronaći u vlasititom ormaru.

 

* * *
Naslovna fotografija: @rosiehw 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno