Kroz fotografije vas vodimo u backstage priprema za ROOF AW live nastup u kanjonu Neretve na 110m visokoj brani

EVENT
14.5.2020.

ROOF AW ekipa se nakon live nastupa s prekrasne terase ispod Starog Mosta, odlučila preseliti u kanjon rijeke Neretve, točnije Jablaničku branu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov drugi livestream pod nazivom Backyard Wonders // The Green Canyon donijet će zabavnu, vizualno motivirajuću i edukativnu glazbenu razglednicu s jedne od ljepših lokacija u BiH. Ovaj nastup samo je uvod u serijal online partija koji započinju upravo na Zelenom kanjonu, kako često i nazivaju ovu jedinstvenu lokaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je njihov drugi livestream planiran za sutra, jučer je kreativna ekipa koja surađuje na cijelom projektu (ROOF AW, Cool-ture Hodopisi i Mostar X Adventures) iskoristila dan za snimanje najave za event, ali i istražujući lokacije za neke buduće.
Znali smo da će cijela realizacija biti izazovna, što nas je potaknulo da upravo BONJOUR.čitatelje povedu kroz backstage organizacije ovakvog tipa eventa, ali i otkrijemo sve prirodne ljepote koje ih prate tijekom vožnje kanjonom. 
Smatramo da pogled sa 110m brane zaista govori sve, dok priroda koja je okružuje zaista prekrasna, većinom neotkrivena, a tu je u “našem dvorištu” od tud naziv Backyard Wonders!
Možda nije anegdota u pravom smislu riječi, ali spektakl koji nam je priroda servirala izmjenjujući bar 3 godišnja doba u jako kratkom vremenu koliko nam je otezalo snimanje, toliko je bilo i uzbudljivo za doživjeti
.“ – komentirali su iz ROOF AW tima na naš upit s kojim su se anegdotama susreli tijekom jučerašnjeg snimanja.


Ovaj kanjon plijeni svojom pojavom stoga i ne čudi da ga je i sam National Geographic prije par godina uvrstio na listu najljepših kanjona. Zaplovili smo uzvodno od Crnog Vrela prema Drežanki, inače malo ljudi zna za Crno Vrelo u Salakovcu kod Mostara, smješteno pored samog magistralnog puta Jablanica – Mostar. Ekipa iz Mostar X Adventures pričala nam je o planu istraživanja tri pećine u okolici Mostara i koliko je organiziranje ovakvih ekspedicija izuzetno tehnički i logistički zahtjevno, ali i ostalim sadržajima koje ova mostarska agencija razvija i nudi posjetiteljima.
Tako su još jednom na moderan i inovativan način predstavljene ljepote kanjona rijeke Neretve i Drežanke koji se protežu između dvije hercegovačke ljepotice, planine Čvrsnice i Čabulje.“
– prokomentirala je Stanislava Boravac, fotografkinja koja se krije iza profila Cool-ture Hodopisi.

Posebno je zadovoljstvo stvarati nešto novo s ekipom s kojom se poznajem poslovno i privatno. Ta prijateljska osnova je bila i misao vodilja pri kreiranju ove priče s obzirom na to da se svi sudionici međusobno poznaju i surađujemo već godinama kako kroz glazbu, tako i turizam.
BiH već godinama uspješno veže sportske događaje s prirodnim ljepotama i kulturno- povijesnim naslijeđem te smo tako na valu velikih promjena u svijetu odlučili vezati glazbu i prirodne ljepote Zelenog kanjona i kreirati glazbenu razglednicu koja će promovirati autentične priče i potencijalne turističke rute
.“ – nadodala je Stanislava na naš upit kako je došlo do ove suradnje.U nastavku vas kroz fotografije vodimo na malu foto turneju kanjonom Neretve, a ne zaboravite sutra, 15.5. u 21:00h pridružiti se ROOF AW ekipi i DJ REMI na zabavnom i vizualno zanimljivom Facebook Livestream nastupu.

 

EVENT , 14.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Stanislava Borovac

Podijeli:

Posljednje objavljeno