ROOF AW održava live nastup s prekrasne lokacije u Mostaru koji i vi možete slušati doma

EVENT
15.4.2020.

Umjetnici su uvijek pronalazili načine kako da se kreativno izraze, a u periodu kućne izolacije, mnogi od njih su svoje radove i projekte preselili u online prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga ne iznenađuje što je trenutni trend u svijetu, organizacija live glazbenih nastupa kroz koje izvođači iz svojih domova, svojim pratiteljima žele pružiti određenu vrstu zabave, oraspoložiti ih, ali i rasplesati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DJ duo iz Mostara, ROOF AW (Igor HDP i Andrej Jelić) upravo u namjeri da unesu klupsku glazbu u naše domove i pruže osjećaj zajedništva, odlučili su organizirati jedan pozitivan, zabavan, edukativno i vizualno zanimljiv Facebook Livestream nastup, u petak 17.4. s početkom u 20:00h, u trajanju od tri sata. Uz ROOF AW, nastupat će i DJ REMI.

Djelić atmosfere s prošlogodišnje zabave na istoj lokaciji

Uživo će prenositi slike i snimke Mostara, a DJ-evi će svirati na instaliranom DJ-pultu na privatnoj terasi koja gleda na Stari most uz poruku #OstaniKući.  
Bit će to zabavan nastup kroz koji će ova sjajna ekipa poslati glazbenu razglednicu Mostara istovremeno pozivajući na druženje kroz glazbu, kako bi ovaj izazovan period, svima prošao lakše.
Prilikom nastupa pridržavat će se svih epidemioloških mjera, a na nastupu neće biti publike. 

Backstage fotografije sa današnjeg snimanja za live nastup u petak

Ova ekipa nas već više od godinu dana uveseljava svojim unikatnim eventima, s pažljivo biranim lokacijama i selekcijom DJ-eva, a ovaj nastup nije iznimka.
Zapišite si u planere na datum 17.4. posjetu njihovoj Facebook stranici u 20:00 h i pretvorite petak u zabavno party druženje za koje nećete morati napustiti vaš dnevni boravak.

EVENT , 15.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

ROOF AW

Podijeli:

Posljednje objavljeno