'Roasted caramel' nijansa nova je 'it' boja za proljeće koja će odlično pristajati brinetama

KOSA
24.3.2021.

Želite li napraviti korak dalje i svojoj kosi podariti dozu sofisticiranosti i elegancije, svakako isprobajte 'roasted caramel boju' i postignite prirodni look s pomakom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona kosi daje dozu luksuza, svježine i topline, koja je dodatno čini zdravijom i sjajnijom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova trendy boja dobro će pristajati svim dužinama i strukturama kose. Vjerujemo da je to i razlog zašto joj se beauty entuzijastice često vraćaju.
Hair stručnjaci i kolorisiti ističu da proces kreiranja ove boje počinje nanošenjem balayage pramenova koji su baza, a preko toga slijedi nanošenje toplijeg tona kako bi se nijanse dodatno „zagrijale“ i utemeljila pogodna podloga. To se najčešće postiže preljevom koji kosi daje i određenu dozu sjaja. Upravo zbog toga, frizeri ne preporučuju eksperimentiranje kod kuće s kreiranjem ovog efekta boja u kosi.

Foto: @presleypoe

Foto: @presleypoe

Iako već nekoliko godinama uživa popularnost, nijansa je koja će i ove sezone potakuti zavodljiv i profinjen izgled. Njena prednost je i činjenica da kreira prirodan izgled s pomakom, što ovu pomalo mističnu i toplu boju čini odličnom odabirom za sve dame koje žele promjenu.

Foto: @presleypoe

***

Naslovna fotografija: @wella_studio_athens
Tekst: Ana Bošnjak 

KOSA , 24.3.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ana Bošnjak

Foto by:

@wella_studio_athens

Podijeli:

Posljednje objavljeno