Hit olovka za usne: Znamo zašto se rasprodaje nevjerovatno brzo i gdje je kupiti - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Hit olovka za usne: Znamo zašto se rasprodaje nevjerovatno brzo i gdje je kupiti

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
22.5.2024.

Ili je u već nekoliko primjeraka imate u svojim torbicama ili je već duži vremenski period ne uspjevate kupiti ili su vam baš svi (mama, drugarica, omiljena influencerica i sestra) rekli da je trebate probati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Rimmel Cappuccino je već godinama jedan od viralno najpopularnijih makeup proizvoda. Ako je već niste probali nije vam jasno odakle dolazi taj hype. Tu na scenu dolazimo mi - testirali smo je, istražili smo je i razgovarali o njoj. Nakon ovoga, uvjereni smo da ćete je i vi poželjeti u svojoj beauty rutini. 


Odakle dolazi ovoliki hype

Jedan od glavnih razloga zašto je Rimmel Cappuccino postala toliko popularna je njeno lako nanošenje. Ima kremastu teksturu koja omogućava glatko klizanje po usnama te ovisno o tome koju jačinu pritiska na usne odaberete – varira i nijansa koju ćete dobiti na usna. 

 Rimmel Cappuccino je kreirana u savršenoj nude nijansi koji odgovara različitim tonovima kože i ono što je još važnije – usana. Ova univerzalna boja je idealna za svakodnevne izglede, ali i za sofisticirane večernje make-up kombinacije. Usne oivičene ovom nijansom, u kombinaciji sa idealnim nude ružem izgledaju punije i definisano. Savršeno se uklapa s različitim ruževima i sjajilima, omogućavajući vam da kreirate bezbroj različitih izgleda. Bilo da preferirate mat, sjajne ili kremaste ruževe, ova olovka će vam pomoći da postignete besprijekoran finiš. 

S obzirom na to da se ova olovka rasprodaje u samo nekoliko minuta, link u nastavku svi provjeravamo uz jutarnje novosti i kafu. 


Link za kupovinu Rimmel Cappuccino

* * *
Naslovna fotografija: @emilietommerberg

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno