Restoran u Beogradu kojeg je prepoznao i Michelin, uređen je bh. namještajem Gazzda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Restoran u Beogradu kojeg je prepoznao i Michelin, uređen je bh. namještajem Gazzda

Tekst:

Emina Smaka

GOURMET
31.8.2022.

Nije česta pojava da na našim prostorima imamo priliku uživati u restoranima koje je prepoznao i Michelin vodič za restorane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dok se na Michelin listi nalazi nekoliko restorana iz Beograda i Zagreba, nažalost Sarajevo se nije našlo na listi te se iskreno nadamo toj promjeni. Ipak, imamo priliku uživati u restoranima u regiji, a jedan od njih je restoran Homa u Beogradu. Homa se nalazi u starom gradu Dorćol, ali nudi potpuno suvremeni ambijent i hranu s talijanskim utjecajem. 

 Za namještaj koji upotpunjuje prekrasan ambijent zaslužan je #MadeInBiH brend Gazzda namještaj. Riječ je o stolicama Muna prepoznatljivog Gazzda dizajna. Muna je kreirana od hrastovine, modernog ali i funkcionalnog izgleda. Čiste linije su zaslužne za njen skulpturalni izgled koji se uklapa u svaki moderan interijer, kako za trpezarije tako i za druge prostorije u domu. Pomalo industrijskom interijeru restorana Homa, zajedno sa biljkama daje prirodniji i ugodniji ugođaj prostoru. Gazzda namještaj nas ne prestaje oduševljavati svojim dizajnom te jedva čekamo vidjeti naredni projekat. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @worldwide_glam 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno