Restoran Monarch u Sarajevu ima jednu od najljepših terasa idealnih za pauzu ili after work druženje - Bonjour.ba - bh.l...

Restoran Monarch u Sarajevu ima jednu od najljepših terasa idealnih za pauzu ili after work druženje

Tekst:

Bonjour.ba

GOURMET
26.7.2020.

Nadomak zelene oaze, Vilsonovog šetališta, u sklopu Novotel hotela, krije se restoran koji uz zanimljivo osmišljen meni koji fokus stavlja na mediteranska jela, ribu te hercegovačka vina, u svojoj ponudi ima i šaroliku ponudu koktela, gina i whiskeya. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući interijeru u kojem vladaju pomno birani detalji i kreiraju ugodnu lounge atmosferu, restoran Monarch je mjesto na kojem ćete se opustiti nakon napornog radnog dana, ali i napuniti baterije vikendom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„...Mi serviramo strast – na tanjiru, u čaši, u velikodušnom pozdravu kada vas ugledamo.“ – stoji kao dio njihove misije na stranicama restorana.  

No, uz interijer koji privlači kombinacijama luksuznih materijala i smaragdno zelenim tonovima, ovaj restoran ima i terasu koja nudi jedinstven pogled na grad.
Skrivena od znatiželjnih pogleda i opet dovoljno daleko od gradske buke, nudi pogled na užurbane ulice i gradske krovove. U kreiranju zelene oaze pripomogle su i masline, palme i citrusi koji kompletno iskustvo čine još posebnijim. 
Neovisno želite li isprobati neki od njihovih finih koktela, zasladiti se ili uživati u terasi s pogledom na grad uz opuštenu atmosferu, ovaj bar/restoran na adresi fra Filipa Lastrića 2 bi mogao biti idealna ljetna destinacija za vas. 

Više o ponudi i radnom vremenu restorana Monarch saznajte ovdje ili kroz njihove društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by We Serve Passion (@monarchsarajevo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eda Bukvić (@ohmyglam) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴍ ɪ ᴀ ᴋ ᴏ ᴢ ᴏ (@miakozo) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haris Saljević (@harissaljevic) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Kahrović (@selmakahrovic) on

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno