Restoran Garden u blizini Sarajeva idealan je za vikend izlet, a ima i prekrasnu baštu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Restoran Garden u blizini Sarajeva idealan je za vikend izlet, a ima i prekrasnu baštu

Tekst:

Marija Perić

PUTOVANJA
23.2.2022.

Na putu za Romaniju i 13 km udaljen od Sarajeva, obiteljski restoran Garden može biti vaše novo omiljeno mjesto za bijeg od gradske gužve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj restoran nudi sjajnu ponudu tijekom svakog godišnjeg doba, a postao je omiljena destinacija mnogih ljudi zahvaljujući meniju, osunčanoj bašti tijekom ljeta i ugodnom ambijentu uređenja. U razgovoru sa menadžericom restorana, Anđelom Gaco, otkrili smo nešto više o njihovom obiteljskom poslu, kako je nastao restoran i zašto ćete ga i vi rado posjetiti.

 

Anđela Gaco


Kad smo Anđelu pitali koja priča se krije iza njihovog restorana, odgovorila nam je: „Restoran je otvoren u ljeto 2018. godine, sa željom i idejom cijele porodice da pružimo ljudima istinsko uživanje u hrani i piću i osjećaj kao kod kuće. Ideja je krenula od toga jer smo porodično gurmani, uživamo u spremanju hrane, pa smo odlučili da pružimo i drugima mogućnost da uživaju u čarima naše kuhinje.“

 Također je s nama podijelila kako su njihovi posjetitelji privrženi cijelom meniju, a kad smo ju pitali o inspiraciji za uređenje interijera, istaknula je kako su željeli da njihov restoran ima dušu, da se osjeti ljubav i toplina cijelog ambijenta.

 Anđela je i nadodala da u bašti restorana Garden koja je okupana zelenilom i prirodom organiziraju svadbe, rođendane i razna druga slavlja. Više o restoranu otkrijte na njihovoj web stranici ili putem Instagram profila.

***
Naslovna fotografija: Restoran Garden

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno