RED CARPET ZABAVA 'STORY HALL OF FAME' PRVI PUT U SARAJEVU

MODNE VIJESTI
4.8.2018.
  Proslava jubilarnog, 16.-og rođendana utjecajnog celebrity časopisa STORY, održat će se u četvrtak, 9.8.2018., od 20.00h u dvorištu Zemaljskog muzeja u Sarajevu.Časopis Story kao jedan od najpoznatijih celebrity časopisa u Hrvatskoj već godinama u Zagrebu organizira party Story Hall of Fame. Riječ je o glamurnoznom događaju na hrvatskoj celebrity sceni kojeg zvijezde glazbe, filma, sporta, televizije, mode, te ostali sudionici društvenog života iščekuju s nestrpljenjem, te se za njega mjesecima unaprijed pripremaju.


Nastao kao nadogradnja na Storyjev Celebrities Only party i nakon četverogodišnje pauze, Story Hall of Fame je svoje prvo izdanje doživio 2014. godine u zagrebačkoj Laubi, kući za umjetnost i ljude. Tada su prvi put dodijeljene i nagrade Hall of Fame, primivši tako u Storyjevu kuću prva 22 slavna stanovnika.
Statua Story HoF umjetničko je djelo, rad suvremenog kipara Ivana Fijolića, a do sad krasi domove najvećih zvijezda u Hrvatskoj i regiji. Spektakularna dodjela, popraćena najinovativnijim kreativnim rješenjima uređenja prostora i interakcije s uzvanicima, kao i nastupi velikih glazbenih zvijezda, svake se godine prepričavaju tjednima.

storyhalloffme 3

Iz godine u godinu sve je veći interes slavnih i javnosti za Storyjev party, mjesecima unaprijed pokušava se doznati koja će biti tema partyja, kakav će biti zabavni program, a na dan partyja svi žele vidjeti kreacije koje su zvijezde odabrale za najveći crveni tepih u državi, tko je kući ponio priželjkivane Storyjeve nagrade, te kako su se najveće zvijezde zabavile.

Ove godine Story red capet zabava stiže u Sarajevo

Nakon 16 godina prisutnosti na tržištu Bosne i Hercegovine, Story će ove godine prvi put prirediti veličanstvenu proslavu s temom događanja - Story Urban Jungle. Biti će zanimljivo vidjeti tko je najbolje uskladio svoj styling s ovogodišnjom temom Storyjeva partyja.
U vrijeme kada je u suvremenom svijetu gotovo nemoguće pokazati nešto novo, uzbudljivo i originalno, Story vodi svoje uzvanike u potpuno novi svijet nezaboravnih doživljaja. Osim što nas očekuje odličan provod i prekrasan ambijent, Story će prvi put dodijeliti i nagrade Hall of fame najboljim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, te će Storyjev Hall of Fame dobiti 10 novih stanara koji će kući ponijeti originalnu statuu, djelo suvremenog umjetnika Ivana Fijolića.

 

storyhalloffme 2

“Na veličanstvenoj zabavi u Zemaljskom muzeju Bosne i Hercegovine dodijeliti ćemo nagrade najistaknutijim bosansko-hercegovačkim glumcima, pjevačima, tv licima, dizajnerima, redateljima, sportašima... U Sarajevo, grad s najvećim srcem na ovim prostorima dolazimo u želji da ljudima kojima se divimo već godinama uručimo priznanja za njihov rad, te da se svi zajedno nezaboravno zabavimo. Poznavajući dušu Sarajeva, bit će to početak nove prelijepe tradicije, koja će se također s nestrpljenjem iščekivati.“ - izjavila je Zrinka Ferina, glavna urednica časopisa Story.

O brojnim iznenađenjima večeri čitatelji će moći čitati u tiskanom izdanju magazina Story od 22. 8., gdje će ujedno vidjeti i ekskluzivne fotografije samog partyja.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: