Recept za super kremasti cheesecake od kikiriki putera i čokoladnih kolačića koji se ne peče

GOURMET
27.6.2020.

Ovaj lagani cheesecake od kikiriki putera i kore od čokoladnih kolačića je apsolutno savršenstvo okusa u kojem će uživati cijela obitelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kremasto punjenje od kikiriki putera je slatko i slano, ali baš dovoljna uvertira da pahuljasti šlag se savršeno uklopi u čokoladnu koru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što ćete ga doslovno spremiti unutar dvadesetak minuta, ne zahtjeva pečenje i možete ga pripraviti uz pomoć par namirnica...

SASTOJCI:

Kora:

  • 30 čokoladnih keksića sa punjenjem od kreme
  • 100 g rastopljenog maslaca

Punjenje:

  • 700 g krem ​​sira
  • 240 g kikiriki putera
  • 100 g šećera u prahu
  • 1 čajna žličica ekstrakta vanilije
  • 120 g slatkog vrhnja
  • Rastopljeni kikiriki puter i šlag za ukrašavanje po želji.

PRIPREMA:

Izmrvite čokoladne kolačiće i umiješajte rastopljeni maslac dok se sve ne sjedini. Smjesu nanesite i pritisnite na dno posude dimenzija 23 cm x 8 cm i ostavite da se ohladi.
Rukom ili mikserom umutite krem ​​sir koji je bio na sobnoj temperaturi i kikiriki puter da smjesa bude glatka, a zatim dodajte šećer u prahu dok ne postane kremasto.
Dodajte vaniliju i zatim polako dodajte slatko vrhnje dok miješate. Nakon što ste dobro izmiješali, rasporedite cheesecake u pripremljenu posudu.
Ohladite najmanje sat vremena u hladnjaku, a zatim prije posluživanja, ukrasite šlagom, istopljenim kikiriki puterom i uživajte u slatko slanoj fantaziji okusa.

Sada je vaš red za širenje ljubavi prema slasticama.
Podijelite svoj omiljeni recept sa kikiriki puterom u komentarima na društvenim mrežama uz hashtag #DoYouBONJOUR i kliknite ovdje za još više ukusnih recepata.

GOURMET , 27.6.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

crazyforcrust.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno