7 zdravih i jednostavnih recepata za čiju pripremu će vam trebati samo nekoliko minuta - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

7 zdravih i jednostavnih recepata za čiju pripremu će vam trebati samo nekoliko minuta

Tekst:

Nevena Divčić

GOURMET
11.9.2023.

Brz, jednostavan obrok koji možete pripremiti prije odlaska na posao, između obroka i kada ste preumorni, je moguće pronaći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ali je izazov pronaći takav recept koji će, osim osjećaja sitosti i uživanja u jelu, zadovoljiti i potrebe vašeg organizma za energijom i hranjivim tvarima. Od pojave Instagram reelsa i TikToka kratki videi su postali pravi mali trend u svijetu food bloggera, a brza priprema hrane će često doći i do vas.

Mi smo odlučiti izdvojiti 7, za sedam dana i tako vam olakšati odluku o tome šta kuhati – bar jednom dnevno - za doručak, užinu ili brzi ručak nakon posla. 

 Za ukusan, brz i zdrav obrok nam često ne treba mnogo. Ponekad je dovoljno da odaberete svoje omiljeno povrće i dodate mu samo jedan drugačiji začin ili sos, kako biste imali osjećaj da uživate u potpuno drugačijoj salati. Kroz našu GOURMET rubriku smo dijeleći recepte s vama, nedavno izdvojili i Owena koji nas inspiriše za istraživanje što sve možemo skuhati sa samo nekoliko namirnica i jednim pecivom.


Recepti koje želimo isprobati ove sedmice

 

* * *
Naslovna fotografija: @eyeswoon

* * *
Naslovna fotografija: @eyeswoon
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno