Dok trepnete Owen napravi primamljiv ručak s mesom i samo nekoliko namirnica! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Dok trepnete Owen napravi primamljiv ručak s mesom i samo nekoliko namirnica!

Tekst:

Nevena Divčić

GOURMET
31.8.2023.

Sigurno ste se nekad uhvatili kako dugo listate Instagram nalog s ukusnom hranom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ono što nas još duže zadrži na takvim profilima je i činjenica koliko sve izgleda jednostavno za napraviti. Uvijek je tu puter, čokolada koja se prelije preko kroasana, a čak i hrana koju ne volimo jesti izgleda primamljivo. 

Jedan takav je i Instagram nalog koji vodi Owen Han i pravi je mali raj za ljubitelje mesa. U videu od samo minut on uspije prikazati sve korake koje je potrebno napraviti za jednostavan, brz i ukusan ručak. Ono po čemu se on izdvaja je činjenica da većinu svojih obroka priprema na sličan način: u prerezanom pecivu ili u kruhu čiju unutrašnjost zamijeni mesom, povrćem i sosom. Strast i količina zabave koju on osjeća dok prirema hranu će vas sigurno namamiti da na njegovom nalogu ostanete dok ne vidite sve što je pripremio u proteklom periodu. 

Najčešći sastojci njegovih obroka su meso i razne vrste peciva, uz začine i sosove koje sam priprema. Povremeno se na njegovom profilu pojave drugi kuhari s kojim zajedno stvori malo drugačiju magiju. Vegeterijanske opcije su rijetke, ali smo na kraju i za tu ekipu pronašli i izdvojili jedan recept!

 Mi bismo rado ovakav ručak!

 Vegetarijanska opcija 

 

 

* * *
Naslovna fotografija:  @owen.han

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno