#RealMagic: Bonjour.ba čitatelji su nam otkrili najljepše praznične uspomene. I da, preslatke su. - Bonjour.ba - bh.life...

#RealMagic: Bonjour.ba čitatelji su nam otkrili najljepše praznične uspomene. I da, preslatke su.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

LIFESTYLE
13.12.2022.

Neovisno koliko ubrzan tempo prati kalendarski završetak godine, dolazak praznika podsjetnik je svima nama da usporimo, uživamo u prvim pahuljama snijega, obiteljskim druženjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjećaj zajedništva, toplina doma, okićeni bor, kolači, mjehurići i nerijetko mnogo smijeha, samo su neke od uspomena i rituala u kojima možemo uživati sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Jedna od posebnijih emocija koja je zajednička svima nama upravo je okupljanje za prazničnim stolom.  
Vrijeme je to koje rezerviramo za smijeh, razgovor, ali i poznate gourmet okuse.

Zato ne iznenađuje zašto smo u sklopu Coca-Cola Holiday kampanje željeli evocirati omiljene uspomene te se prisjetiti momenata koji nam pokazuju da praznici uvijek nađu put do čarolije.
Upravo je Coca-Cola dio naših prazničnih momenata i trpeze, a ove zime, uz neodoljivo praznično pakiranje, kroz Coca-Cola app pripremili su i mnogo zabavnog sadržaja, igre, ali i poklone među kojima je i put za dvoje u Istanbul. Aplikaciju možete preuzeti ovdje, a reći ćemo još i da za pravu magiju, svakako u svoje planere zapišete 17.12. jer u Sarajevo stiže Coca-Cola kamion!

 

 


Pitali smo i naše čitatelje, koje su to najljepše praznične uspomene koje njih neodoljivo podsjećaju na blagdane, a njihove odgovore donosimo u nastavku. Ne sumnjamo da će u vama probuditi val toplih emocija te vas potaknuti da već danas uz ukusan kuglof, Coca-Cola blagdansko pakiranje i najmilije uživate u maratonu blagdanskih filmskih klasika! Jer, praznici ne znače samo okupljanje za prazničnom večerom nego i prije toga, u slatkom iščekivanju i pripremi.

 

 

***
Foto: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci