Upoznajte 7 talentiranih, stylish klinaca iz regije koji već imaju i odlične savjete za uspjeh

MODNI DODACI
20.8.2019.

Mladi, pametni, uspješni, jedinstveni, cool, autentični – tako bi se mogla opisati djeca koja su ovog ljeta spojila cijelu regiju sudjelovanjem u novom projektu - Ready for School.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u Beogradu okupio najuspješnije učenike iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bugarske i Rumunije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandra Roljić, predstavnica Bosne i Hercegovine, atletičarka je koja drži juniorski nacionalni rekord na 400 m. Pijanistkinja Una Miljuš iz Srbije sa samo 7 godina osvojila je Šopenov zlatni prsten, dok se danas može pohvaliti brojnim drugim priznanjima s međunarodnih natjecanja. Petar Rakočević je petnaestogodišnji robotičar iz Crne Gore i jedan od članova nacionalnog Olimpijskog tima.

Petra Krušelj je osamnaestogodišnja plesačica iz Hrvatske i državna šampionka u nekoliko plesnih kategorija. Martin Kopčev, zlatni olimpijac iz Bugarske, sa samo 17 godina ima kolekciju medalja iz oblasti matematike i informatike na kojoj bi mu pozavidjele i mnogo starije kolege. Graciozna balerina Badea Bjanka Andrea dolazi iz Rumunije i pobjednica je Youth America Grand Prix natjecanja u baletu, svjetski priznate baletske manifestacije, dok je Anže Hribar, gimnastičar iz Slovenije, jedan od najmlađih članova nacionalnog tima. 


Svojim uspjesima, ali i nevjerojatnom energijom koju šire gdje god da se pojave, tinejdžeri iz regije koji su sudjelovali u projektu potpuno su zaslužili epitet Buzz Golden Kids, što je i glavna tema projekta. U intervjuu koji je tim povodom snimljen, otkrili su kako im polazi za rukom da s tako malo godina imaju toliko uspjeha, što je to što ih čini jedinstvenim, a ujedno dokazali da su i oni samo djeca koja se spremaju za novu školsku godinu i nove životne uspjehe. Pogledajte video snimljen u projektu Ready for School koji je dokaz da granice ne postoje kada govorimo o istinskim vrijednostima.

">

Projekt Ready for School organizirao je Buzz Sneaker Station, sneaker koncept koji posluje u devet zemalja regije, s ciljem da skrene pažnju na uspješne klince iz regije i pokaže da su uspjeh, znanje, posvećenost i ljubav prema onome što radite vrijednosti koje se i te kako cijene

MODNI DODACI , 20.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno