Odjeća na prugice kao ultimativni trend. Nosite ih ovako. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Odjeća na prugice kao ultimativni trend. Nosite ih ovako.

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
21.5.2024.

Kada je riječ o modnim trendovima koji su uvijek u centru pažnje, čini se odjeća na prugice neizostavno zauzima vrh liste ove tople sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj klasični uzorak pruža beskonačne mogućnosti stiliziranja i interpretacije, čineći ga ultimativnim izborom za svaku sezonu i svaku prigodu. Prugice su univerzalni pojam bezvremenskog chica i bezgranične kreativnosti. Bez obzira da li se radi o tankim ili debelim prugama, horizontalnim ili vertikalnim, ova šarmantna šara dodaje dinamičnost svakom komadu odjeće.

Ovog proljeća i ljeta bit će popularni komadi u upečatljivim bojama kao što su roza, zelena ili plava

 

Foto: @tessavmontfoortMogućnosti za stiliziranje su gotovo neograničene. Možete se odlučiti za klasičan look kombinujući prugastu majicu ili košulju sa farmerkama za klasičan look. No, ove sezone predlažemo da se poigrate sa zabavnim hlačama na prugice, košuljama pa i šorcevima

 

Foto: @elliee.robInspirišite se kombinacijama koje su fashion cure podijelile na Instagramu. Njihova kreativnost i hrabrost u eksperimentiranju s prugastim uzorkom mogu vam pružiti nove ideje i perspektive o tome kako nositi ovaj trend na jedinstven način.

 

Foto: @matildadjerf

* * *
Naslovna fotografija: @tessavmontfoort 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno