Prstenje u nizovima - jednostavan trik koji će obogatiti vašu stilsku svakodnevicu

MODNI DODACI
15.1.2019.

 Sadržaju naše kutijice za nakit također pristupamo s puno ljubavi i strasti. Svaki od komada nosi sa sobom određenu priču, uspomenu i vrijednost, zbog čega s velikim osmijehom na licu na kreativne načine pristupamo i njegovom stiliziranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije tajna da naš nakit volimo staviti u fokus naših izdanja, a niske prstenja sjajan su način, da dok suptilno držite torbu, otkrijete kolekciju koju s velikom pažnjom kreirate već nekoliko sezona. Kada je u pitanju slaganje niski prstenja – strogih pravila nema. Uz nakit u boji zlata i srebra, lijepo će se slagati i nakit s obručem, sjajnim kamenčićima u boji, nakit od cinka, ali i tanko prstenje... U cijelu priču dodajte i midi prstenje – nakit koji se nosi iznad srednjeg članka na prstu te omiljene obruče kreativno rasporedite po cijeloj ruci. Pripazite samo da vas ne sputava u obavljanju svakodnevnih zadataka…
Bez obzira na koju se formulu odlučite – oni će na poseban način probuditi samopouzdanje, ali i uljepšati ispijanje kave ili pisanje na tipkovnici (jer, vjerujte nam, na tako lijepo stiliziran nakit koji ćete vidjeti na svojim prstima ne možete da ne odgovorite osmijehom).


PreviousNext

Foto: pinterest.com

MODNI DODACI , 15.1.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno