Prstenje u nizovima će dati uglađenu notu svakom looku. Pogledajte kako

MODNI DODACI
4.11.2019.

Naša kutijica za nakit odraz je našeg stila – pojedini komadi stari su i nekoliko godina, dio smo dobili na poklon od dragih ljudi, dok neki od njih predstavljaju trendovske ulove s polica omiljenog dućana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakit koji nosimo pokazuje naš karakter i daje dodatnu dozu sjaja svakom looku. Ponekad ga naglasi dajući mu retro notu, ponekad dozu blještavila, dok u određenim prilikama sofisticirano da notu glamura uz dodatke u boji zlata. Uz statement naušnice, decentne lančiće, posebno mjesto u njoj ima i prstenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prstenje je univerzalan način kako da otkrijete vaše stilske preferencije i tijekom sastanka, izlaska s curama ili šetnje gradom obogatite ruke modelima zanimljivih oblika i boja.

Kada je u pitanju njihovo stiliziranje strogih pravila nema.

STILSKI TRIKOVI: KAKO NOSITI PRSTENJE U NIZOVIMA?

Pokušajte imati jednu vizualno primamljivu poveznicu koja će pokazati da je cijela priča rezultat pomnog osmišljavanja poput boje ili materijala od kojeg je prstenje izrađeno. Više komada zlatnog prstenja, čak i kada ima detalje u drugoj boji ili sasvim drugačiji oblik daje cool rezultate. Možete birati i modele u srebrenoj boji koji će različitim oblicima dati osvježenje vašem outfitu.

U nastavku smo izdvojili još nekoliko ideja za nošenje ovog mini trenda, kao i par modela prstenja koji će dodatno začiniti ovu stilsku igru na vašim prstima.

HIGH STREET PRSTENJE KOJE ĆE OBOGATITI SVAKI LOOK: 

ZARA 25,95 KM

STRADIVARIUS 12,95 KM

STRADIVARIUS 12,95 KM

STRADIVARIUS 17,95 KM

STRADIVARIUS 12,95 KM

STRADIVARIUS 17,95 KM

STRADIVARIUS 12,95 KM
 

MODNI DODACI , 4.11.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno