Zavirili smo na dječji rođendan kojeg su Slađana i Goran organizirali za sina Lazara u obiteljskom vrtu - Bonjour.ba - b...

Zavirili smo na dječji rođendan kojeg su Slađana i Goran organizirali za sina Lazara u obiteljskom vrtu

Tekst:

Marija Perić

MAME RULZ
12.4.2022.

Rado pratimo Slađanu koja se krije iza profila @mybosnian_home jer uvijek sa svojim pratiteljima dijeli korisne savjete i ideje za igru s djecom koje bismo i sami često iskoristili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj put na njenom profilu mogli smo pratiti neodoljivu proslavu 2. rođendana sina Lazara koju su Slađana i Goran odlučili učiniti posebnom i veselom. U krugu svojih najbližih vrtnu zabavu nije mogao zaustaviti niti vjetar niti kiša. Najveću pozornost imao je Lazar, ali i medo animator koji se družio sa ekipom i u potpunosti uljepšao dan. Mjesto za fotografiranje bilo je upotpunjeno okruglim balonima, velikim slovima sa imenom dječaka, kao i tortom sa simpatičnim dekoracijama.

 Kad smo Slađanu pitali gdje su pronašli inspiraciju za uređenje, otkrila nam je: „Nismo puno razmišljali o samoj temi rodjendana, jer Lazar još uvek ne zna crtane likove, tako da nismo tu imali dileme. Životinje, bageri i vozovi su sve što ga trenutno zanima, tako da smo se odlučili za ovaj neki safari - zoo koncept. Na Pinterestu je toliko odličnih ideja za dekoraciju dečijih rođendana, tako da uglavnom tamo potražim ideje i prilagodim ih - ukoliko organizaciju radim sama, što je ovaj put bio slučaj."

 Na pitanje koliko vremena im je vremena trebalo za organizaciju ovakvog rođendana, poručila je: „Zapravo ne puno, jer smo organizovali sve samo za najuži krug porodice i prijatelja, tako da sama organizacija nije bila toliko zahtevna, zapravo je najteži zadatak bio na suprugu koji je bio zadužen za pravljenje pizza. Balone i dekoraciju smo brzo postavili, poručili tortu i pozvali Medu koji je bio zadužen za animaciju dece. Meni je bilo bitno da mogu maksimalno da uživam i da se družim sa gostima, zato smo se i odlučili da rođendan bude kod nas, u dvorištu, u nekoj opuštenoj atmosferi."

 


***
Foto: Photo Jelena

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno