Razmišljate o promjeni klima uređaja u domu? Imamo jednostavne i praktične savjete kakav model birati! - Bonjour.ba - bh...

Razmišljate o promjeni klima uređaja u domu? Imamo jednostavne i praktične savjete kakav model birati!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

DIZAJN SAVJETI
1.7.2022.

Kad smo u potrazi za dobrim klima uređajem želimo imati najbolji omjer svih karakteristika. Uz jednostavno rukovanje, lagano održavanje, ekonomičnost i estetiku, bitno nam je i da u svom izboru dobijemo odličan odnos cijene i kvalitete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Što sve klima uređaj treba imati prije nego što se odlučite za kupnju?

Klima uređaj nije nešto u što ulažemo svakog dana, tako da jednom kad se odlučimo na investiciju, započinjemo sa istraživanjem svih značajki koje su nam presudne. Uz funkcionalnost tijekom svih 365 dana u godini, želimo pripaziti da imamo dovoljno pouzdano hlađenje i grijanje tijekom svih godišnjih doba kako bismo se uspješno nosili sa vanjskim temperaturama.

 

 


Pored učinkovitosti klimatizacije, želimo i da se klima savršeno uklopi u naš životni prostor, ali i stil života. S obzirom na to, pripaziti ćemo da klima bude što tiša, da ju postavimo da ne puše direktno prema ukućanima i da se estetski uklopi u prostor. Još ako uz sve navedeno klima uređaj može omogućiti i ekonomičnost zahvaljujući dobroj energetskoj efikasnosti, znamo da smo na posljednjem tragu do najboljeg klima uređaja za svoj dom.

 

Gdje pronaći klima uređaj sa najboljim omjerom cijene i kvalitete?
 

Istražujući novu ponudu na tržištu jedan klima uređaj posebno je ukrao našu pozornost zahvaljujući svojim tehničkim i estetskim karakteristikama. VIVAX H+ design klima uređaj savršeno odgovara na brojne potrebe jednog kućanstva – od ekonomičnosti preko visoko nagrađivanog dizajna pa sve do inovativnih rješenja koji imaju jamstvo čak pet godina.

 

Zašto birati upravo VIVAX H+ design klima uređaj?
 

Ekonomičnost

 

Pri kupnji klima uređaja, određenu pozornost možete posvetiti i činjenici koliko je neki klima uređaj energetski efikasan. Za bolje razumijevanje ove značajke klima uređaja potrebno je da se upoznate sa energetskim razredima koji se kreću od A do D, a u novije vrijeme ide i do slova G. Energetski najučinkovitiji proizvodi nose A+++ oznaku, dok su oni manje učinkoviti označeni sa slovom koji je dalji u abecedi (B, C, D…).

 

 

 

VIVAX H+ design klima uređaji imaju energetske razrede A+++ (hlađenje), A++ (grijanje) što ih svrstava u energetski najučinkovitije klima uređaje koji vam štede energiju. U sustavu sa solarnim panelima ova klima daje izrazito isplativu alternativu za hlađenje, ali i grijanje prostora (posebno u obalnim područjima). Također, izvrsno grije, a na niskim temperaturama vani (do -25°C) i dalje zadržava maksimalni kapacitet učinkovitosti grijanja od 100 %.
 

Savršeno se uklapa u prostor
 

VIVAX H+ design klima uređaj ima jednu izuzetno korisnu značajku kojoj isprva ne posvećujete veliku pozornost, ali itekako ćete prepoznati njezinu važnost.

Ovaj klima uređaj ima implementirano pametno strujanje zraka kod kojeg se prilikom grijanja topli zrak okomito spušta prema podu, a kod hlađenja strujanje zraka je usmjereno prema gore. Naime, i u prirodi se topli zrak podiže prema višim dijelovima prostorije, a hladni zrak se zadržava pri podu. Kako bi postigli najbolje okruženje u svom domu, VIVAX H+ design klima uređaj djeluje obrnuto. Ovakvo strujanje zraka izbjegava direktno puhanje prema osobama u prostoriji, a omogućava se i ekonomičnije i brže hlađenje, tj. grijanje zraka.

 

Pogodan i za sve osobe sklone alergijama
 

Da biste imali i čišći zrak u svom domu, H+ design klime koriste bio HEPA sustav za filtriranje koji uklanja u zraku čestice veličine do PM 0,3 kao i druge štetne tvari. Na taj način se stvara svjež i zdraviji zrak jer i gusti predfilter uspješno zadržava velike čestice kao što su dlake kućnih ljubimaca, prašina i druge čestice u zraku.

 

 

Dostupan je u tri boje
 

Danas klima, osim što ima funkcionalnu ulogu, može poprimiti i dizajnerski element. Zahvaljujući novim tehničkim mogućnostima, klime svojim oblikom i bojom mogu dati poseban pečat dizajnu vašeg interijera. Tako je i VIVAX H+ design klima uređaj dobio RED DOT nagradu za dizajn upravo radi 2 dodatna modela s inovativnim tekstilnim dizajnom dostupnim u zlatnoj i srebrnoj boji. Tako i vaš klima uređaj uz svu efikasnost, može biti i detalj koji privlači pozornost. Ako ste više ljubitelji klasika, VIVAX H+ design klima uređaj možete nabaviti i u bijeloj boji.

 

Pametni klima uređaj koji radi i uz Wi-Fi
 

Uz sve navedene postavke, razveseliti će vas i činjenica da svojim VIVAX H+ design klima uređajem možete upravljati putem pametnog telefona bez obzira gdje se nalazili. Idealno kako bi vas dom dočekao savršeno rashlađen ili zagrijan, zar ne?

 

***
Naslovna fotografija: VIVAX Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci