Zombijana Bones ima novi projekt 'Razmisli', a evo zašto se tiče svakog od nas

BONJOUR.CLUB
4.8.2019.

Andrijana Vešović mlada je i kreativna ilustratorica koja kroz inspirativan, motivirajući i zabavan stil na svojim crtežima prenosi misli, emocije ili svakodnevna događanja s kojima se i sama susreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njeni radovi kriju se po pseudonimom Zombijana Bones, a ova kreativna umjetnica iznova krade simpatije svojom moći da kroz olovku i papir potiče cijelo društvo da bude još bolje. Njeno kreativno izražavanje već je uljepšalo dane brojnim njenim pratiteljima na društvenim mrežama, kao i tijekom njenih izložbi, a njen posljednji projekt nazvan 'Razmisli' naprosto je oduševio mnoge. 

Naime, na Facebook profilu Zombijana Bones objavila je album jednostavnog naziva 'Razmisli' gdje kroz ilustracije i kratke upite pokazuje kako ponekad i na prvu bezazleni komentari mogu probuditi negativne emocije i samim time potaknuti loše raspoloženje kod drugih.


Ilustracije motiviraju svakog od nas da ne komentiramo o drugima ono što ni sami ne bismo voljeli čuti ili ne možemo promijeniti. Pokazuju nam i da ne ocjenjujemo druge samo na osnovu njihovog fizičkog izgleda ili stila života.


ZATO, POMNO BIRAJTE SVOJE RIJEČI

Svi smo jednako odgovorni u kreiranju društva u kojem su nesavršenosti prihvaćene, ali i okruženja koje nas uči da svatko od nas treba raditi na izgradnji sebe, a to nipošto nemojte raditi kroz negativne komentare drugima. Umjesto komentiranja nesavršenosti, pohvalite drugoj osobi parfem koji nosi, ukusan kolač koji je pripremila ili uspješno završen projekt. 


Album iz dana u dan ima sve veći broj dijeljenja i upravo je to po nama glavni cilj društvenih mreža. Međusobna podrška, širenje pozitivnih poruka i timski rad u kreiranju lijepe svakodnevice. Ilustracije sjajne Andrijane Vešović donosimo u nastavku, a njen rad možete pratiti i na njenom službenom Instagram profilu.

 Zombijana Bones nas je podsjetila da uvijek trebamo razmisliti kako formiramo komentare i upite koje upućujemo drugima. Ako oni ne motiviraju, inspiriraju ili potiču na pozitivnu promjenu, možda je dobar odabir dodatno ga oblikovati prije nego što ga napišemo ili izgovorimo. 

BONJOUR.CLUB , 4.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Andrijana Vešović/Zombijana Bones

Podijeli:

Posljednje objavljeno