U potrazi ste za novim proizvodima za njegu lica ove jeseni? Ovi The Ordinary proizvodi neka budu vaš odabir! - BONJOUR....

U potrazi ste za novim proizvodima za njegu lica ove jeseni? Ovi The Ordinary proizvodi neka budu vaš odabir!

BEAUTY SAVJETI
8.10.2021.

Bilo da shvatate njegu kože lica ozbiljnom temom te se vaša rutina sastoji od desetak koraka, ili ste zagovornik "manje je više" ideologije kada je njega lica u pitanju, za brend The Ordinary ste morali čuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored učinkovitosti ovih proizvoda kojima sve više svjedočimo, pogodnost ovih proizvoda su i pristupačne cijene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Ordinary je skincare brend koji nudi formule koje donose rezultate koji su sve samo ne obične.

Ovaj brend ima kolekciju proizvoda za njegu kože lica koja raste, a nudi poznate i učinkovite kliničke tehnologije. Kreiran je tako da se ne krije iza domišljatih pakovanja koja nerijetko mogu biti i jedini pozitivan efekt proizvoda.

Bočice su jednostavnog dizajna koje podsjećaju na proizvode iz apoteka u koje obično imamo više povjerenja. Svi proizvodi su veganski te nisu testirani na životinjama. 

Proslavile su ga mnoge zaljubljenice u njegu kože sa društvenih mreža ali i poznate ličnosti poput Kim Kardashian koja koristi jedan od najbolje prodavanih proizvoda ovog brenda - Granactive Retinoid Emulsion 2%.

 

THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINK 1%  

Prvi na listi najprodavanijih proizvoda ovog brenda je Niacinamide, serum kreiran na bazi vode koji reguliše sebum te smanjuje pore.

Glavni sastojak ovog proizvoda je vitamin E, te ga možete koristiti odmah nakon čišćenja lica a možete ga nanositi i ujutro i navečer.

THE ORDINARY NATURAL MOISTURISING FACTORS + HA

Proizvod koji je namijenjen hidrataciji i oporavku kože. Možete ga koristiti samostalno ili kao posljednji korak vaše beauty rutine.

THE ORDINARY SQUALANE CLEANSER

Odličan proizvod namijenjen za uklanjanje šminke. Koristite ga tako što sastav proizvoda razmažete na dlanove dok se tekstura ne promijeni i tako skidate šminku, također je proizvod koji možete koristiti i ujutro i navečer.

THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2% + B5

Još jedan bestseller proizvod namijenjen hidrataciji, oporavku i očuvanju kože lica. Hyaluronica kiselinu koristite odmah nakon čišćenja lica a nakon njega nanesite ulje ili kremu.

* * * 

Naslovna fotografija: @marieegoncalves
Tekst: Emina Smaka 

BEAUTY SAVJETI , 8.10.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Emina Smaka

Foto by:

@marieegoncalves

Podijeli:

Posljednje objavljeno