5 razloga zbog kojih ćete željeti otvoriti ProGreen račun - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 razloga zbog kojih ćete željeti otvoriti ProGreen račun

Tekst:

Bonjour.ba/PR

POSAO & ŽIVOT
25.8.2023.

ProGreen račun je nova usluga ProCredit Bank, jedinstvena po tome što objedinjuje nastojanja banke da tržištu ponudi jednostavan način brige o okolišu, zajedno sa brigom o vlastitim finansijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kako ova usluga u stvarnosti funkcioniše? 

Ovo je pet razloga zbog kojih biste, ako razmišljate o vlastitoj i održivoj budućnosti okoline u kojoj živite, trebali otvoriti upravo ProGreen račun. 


Povoljna kupovina kućanskih uređaja

Ljeto ulazi u završnicu i polako dolazi vrijeme kada razmišljamo o obnavljanju i uređenju doma. Ako ste trenutno u procesu biranja nove mašine za veš ili posuđa, frižidera ili drugog kućanskog uređaja ovo je odličan razlog za odabir upravo ove usluge.

Uz ProGreen paket usluga ProCredit banke otvarate vrata mogućnosti da ostvarite povrat čak 10% (do maksimalnih 200 KM) na kupovinu energetski efikasnih kućanskih aparata. Proces povrata novca je izuzetno jednostavan i bit će vam detaljno objašnjen od strane dodijeljenog vam bankara. Važno je napomenuti da je ova opcija limitirana i dostupna najbržim klijentima i klijenticama koji se odluče za otvaranje računa.
 

Kartica drugačija od drugih: biorazgradiva Mastercard® kartica

Prva biorazgradiva kartica u Bosni i Hercegovini je ekskluzivna opcija samo uz ProGreen račun. Privlačnog dizajna, kartica je napravljena od kukuruznih vlakana koja će se, po isteku valjanosti kartice, razgraditi i tako doprinijeti smanjenju plastičnog otpada. Mali korak za vas, ali ogroman za očuvanje okoliša.

 Niste imali vremena ili mogućnosti posaditi svoje vlastito drvo? Sada je prilika da to napravite. 

Uz svaki otvoreni ProGreen račun dolazi i jedna sadnica drveta, vezana uz ime korisnika ovog računa. Poželite li sami posaditi svoje drvo, to ćete napraviti uz precizne upute i savjete vaših bankarskih savjetnika. Ako ipak želite da to neko napravi za vas, budite bez brige: tim iz banke će to rado napraviti za vas u sklopu jedne od mnogobrojnih akcija pošumljavanja koje organizuju ili u njima učestvuju.
 

 „Kako banka upravlja mojim novcem?“ Pitanje na koje ćete konačno dobiti konkretan odgovor.

Svi korisnici/e ProGreen računa će imati uvid u eko-projekte koje ProCredit Bank često i redovno sprovodi i u koje ulaže resurse. I ne samo to, uz aktivan ProGreen račun ćete imati mogućnost i sami birati aktivnosti za koje smatrate da će najviše pomoći očuvanju okoliša u vašoj zajednici
 

Vaše vrijeme, vaš novac – vaša stvar: izuzetna lakoća upravljanja finansijama

ProCredit Bank je razvila sofisticiran način digitalnog bankarstva. Gubljenje vremena u poslovnicama pripada prošlosti, jer sada u svakom trenutku možete upravljati svojim finasijama kada, kako i koliko vi to poželite. U uslugu je uključeno dvadeset besplatnih transakcija mjesečno, dok ćete na bilo kojem bankomatu gotovinu moći besplatno podići čak 3 puta mjesečno, bez provizije i naknade. Svaki bankomat je vaš, a vaša je i odluka kako ćete raspolagati svojim sredstvima na računu. U ProCredit 24/7 Zonama možete podizati ili polagati gotovinu i raditi konverziju valuta bilo kada to poželite

Proces apliciranja za ProGreen račun je izuzetno jednostavan i brz. Sve što trebate napraviti je ispuniti formular na web stranici. Odmah potom će vas kontaktirati dodijeljeni savjetnik iz ProCredit banke i provesti vas kroz ostatak procesa. Za finaliziranje računa u banku ćete doći samo jednom, na potpis ugovora, a svu ostalu podršku možete dobiti putem aplikacije mobilnog bankarstva ili kroz e-bankarstvo. Za više informacija posjetite Instagram ili Facebook stranice ProCredit Bank. 

* * * 
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno