WHF otkrio prva glazbena imena koja nastupaju na 17. izdanju Festivala

EVENT
16.7.2019.

West Herzegowina Fest je festival koji nastoji potaknuti mlade kreativce i autore da stvaraju te prezentirajući svoja djela potiču i druge da to čine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori često naglašavaju da ovo nije ni filmski ni glazbeni, a ni festival književnosti, već festival stvaralaštva. Osnovna zadaća festivala je osigurati da svaki oblik kreativnosti stupi u komunikaciju s publikom i izazove pozitivnu povratnu reakciju. 

West Herzegowina Fest No. 17, održat će se od 1. – 3.8. u Širokom Brijegu, na novouređenoj, već dobro poznatoj lokaciji, u Borku uz rijeku Lišticu. Posjetitelje i ove godine očekuje trodnevni festival glazbe, kratkog filma, kratke priče, likovnih performansa uz specijalne glazbene goste. Prvog dana festivala nastupit će Parni Valjak, drugi dan koncerte će održati Galija i Who See, a festival će zatvoriti Prljavo kazalište

Na natječaj West Herzegowina Festa prijavilo se 526 autora. U glazbenom dijelu stiglo je 110 prijava bendova, u filmskom 98 kratkih filmova, u likovnom dijelu željelo se natjecati 55 likovnih umjetnika, dok se na natječaj za kratku priču prijavilo 263 autora. 

Do sada su na West Herzegowina Festu kao glazbeni gosti nastupali i Bajaga i instruktori, Damir Urban, Neno Belan, Dubioza Kolektiv, Goran Bare & Majke, Nina Badrić, Vojko V, Psihomodo Pop, Zabranjeno Pušenje, TBF, JINX, Edo Maajka, Hladno Pivo, Natali Dizdar, Detour, Vatra, Pavel, Silente, Kries, Sars, Letu Štuke, Gustafi, Kino Klub, Kawasaki 3p, Belfast Food, Elemental, Zoster...

Ne sumnjamo da nas i ove godine očekuje odlična zabava na Festivalu uz mnoštvo odlične energije. Vidimo se!

EVENT , 16.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

whf.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno