4. BIH Color Festival u Brčkom: Donosimo detalje programa najšarenije zabave

EVENT
2.8.2019.

Počinje četvrti festival elektronske muzike u boji, BiH Color Festival, koji će 02. i 03. 8. na poligonu bescarinske zone u Brčkom, predstaviti najbolji program do sada! Gotovo 5,000 posjetioca iz cijele BiH i regije, s nestrpljenjem očekuje novo izdanje ovog jedinstvenog glazbeno-scenskog spektakla, koji će na dva dana Brčko pretvoriti u centar elektronske muzike u zemlji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Festival i ove godine nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka te odlične zabave. Prisutne goste i ove godine očekuje vrhunski kvalitet zvuka i binske opreme, kao i više od 30 000 vrećica boje, koje će upotpuniti zabavu i uživanje u festivalu.


Odličnu zabavu ove godine obećavaju DJ-evi na dvije bine u okviru festivala: Matroda, Saberz, Vreckvge, Erick Kasell, Mike Vale, Space Motion, Sinša Tamamović, Wise D & Kobe. Dio programa su i Clay Clemens, Pessto, Miloš Stankić, Mario Eddie, Drop Sensei, Vandal Steve, Vill & Vash, Luis De Mark, Jelly For The Babies, Dražen Zimonjić, Mark Funk, Ricochet, Frankie NV, O&S, kao i mnogi drugi vrhunski izvođači. 


Ovaj festival iz godine u godinu u Brčkom, okuplja sve više mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regije. Mnoštvo različitih vrsta organskih boja i ovog petka i subote, prekrit će nebo iznad festivala u Brčkom! Koncept samog festivala, zasniva se na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat u ritmu muzike. Sve boje imaju međunarodni certifikat da nisu toksične te su pravljene od prirodnih sastojaka.


Osnivač festivala Miloš Stankić, ističe da je zadovoljan što festival iz godine u godinu raste, te je prepoznat i od strane vlasti u Brčko distriktu, koji su ove godine podržali festival. 
„Srećan sam što festival iz godine u godinu, okuplja sve više mladih ljudi iz BiH i regiona, koji iz Brčkog s festivala, odlaze prepuni pozitivnih utisaka i s novim prijateljstvima. Naša procjena je da će ovogodišnji festival, okupiti oko pet hiljada posjetilaca. Imamo rast prodaje karata za 30% u odnosu na prošlu godinu. Najviše gostiju imamo svakako iz BiH, zatim iz Hrvatske i Srbije, ali festival sve više privlači posjetilaca iz Slovenije. Ove godine smo se potrudili da prisutnima ponudimo mnoštvo dodatnih sadržaja i zanimljive sponzorske zone, koje će dati novu dimenziju festivalu”, ističe Stankić.  

Organizatori su za sve posjetioce, koji dolaze iz drugih bh.gradova i regije osigurali i mogućnost smještaja u kampu, koji ima jedinstven ambijent. Priroda, sportski tereni, prirodni hlad, bazeni u blizini, osiguravaju savršen ugođaj za sve kampere. Organizatori su osigurali i prijevoz za učesnike kampa do lokacije festivala, koji je uključen u cijenu. Ulaznice za festival još uvijek možete kupiti putem platforme: www.kupikartu.ba, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima, ali i na ulazu u festivalski prostor. 
 

EVENT , 2.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno