Prirodna kozmetika Gloria u Milanu predstavila svoje bestsellere na popularnom modnom eventu! - Bonjour.ba - bh.lifestyl...

Prirodna kozmetika Gloria u Milanu predstavila svoje bestsellere na popularnom modnom eventu!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
28.2.2022.

Moda i prirodna kozmetika idu ruku pod ruku, a odlično mjesto za spajanje trendova u svijetu visoke mode s vrhunskom prirodnom kozmetikom GLORIA upravo su revije i događaji u sklopu Tjedna mode u Milanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Milano, kao jedna od najvećih svjetskih modnih prijestolnica, privlači i okuplja tisuće modnih profesionalaca i talentiranih dizajnera koji su spremni otkriti nove brendove, lica i trendove.

 

Svjetski vizažisti oduševljeni Prirodnom kozmetikom GLORIA


Za uljepšavanje modela na Emerging Talents Milan Fashion Showu korišteni su samo najbolji kozmetički proizvodi. Zato su kao bazu za make up modelima, neki od najvećih svjetskih vizažista poput Valerie Orlando, koristili samo vrhunske GLORIA proizvode: dnevnu kremu, piling za lice, hijaluronsku kremu, masku od zelene gline, mlijeko za čišćenje lica… No, posebno oduševljenje izazvao je GLORIA Zlatni serum od smilja koji su vizažisti ocijenili uistinu čarobnom podlogom za make up!
Modni show, čiji je Prirodna kozmetika GLORIA bila sponzor, održan je 23.2. u impozantnoj povijesnoj Palazzo Visconti, a GLORIA proizvodi su korišteni i tijekom ostalih dana ovog događaja. Posebno su se istaknuli i u sklopu predivnog “Beauty and Bridal by Valeria Orlando" showa posvećenog vjenčanju i kozmetici te dvodnevnoj modnoj prezentaciji 25. i 26. 2. Iako se svjetskoj modnoj sceni GLORIA vrhunska kozmetika predstavila prvi puta, njeno predstavljanje popraćeno je pljeskom i priznanjem od strane publike i sudionika. 
Za njeno predstavljanje na ovom prestižnom događaju zaslužan je i Josip Grabovac, modni novinar, konzultant i brand development, koji u ovoj prijestolnici mode djeluje već 8 godina.
Predstavljanje GLORIE na Emerging Talents Milan Fashion Showu u sklopu trajanja milanskog tjedna mode podržali su i direktorica Glorie, Neira Kurtović, direktorica marketinga Glorie, Maja Pehar, Sarah Čerkez i Amra Džeko, Ivana Stavljenić, Danijela Škutor...

 


 

GLORIA je bazirana na najkvalitetnijim prirodnim i organskim sastojcima, a iza svake formulacija stoje godine istraživanja, znanje, velika ljubav i trud. Milanska je modna scena u ovo kratko vrijeme već prepoznala i potvrdila njenu kvalitetu te je stala uz bok kultnim imenima visoke mode.
  

“Dok svjedočimo brzim promjenama trendova i mode, lijepa i njegovana koža je ono čemu uvijek težimo. Stoga smo iznimno ponosni što smo upravo ovdje u Milanu prepoznati i pohvaljeni od strane vrhunskih vizažista i stručnjaka te smo još jednom dokazali da je kvaliteta sastojaka, ljubav prema stvaranju ključ našeg uspjeha”, izjavila je Gloria Galić Volarić, osnivačica brenda.

Njega kože je ženama nezaobilazan dio svakodnevne rutine, zbog čega, baš kao što pomno biraju odjeću koju će nositi, posebnu pažnju posvećuju odabiru proizvoda kojima će njegovati kožu. Nerijetko su modni stilovi imali snažan utjecaj na kozmetičku industriju, a s njihovim promjenama, mijenjala se i kozmetička scena no cilj je ostao isti, a to je - da se osjećamo dobro u svojoj koži!

 

* * * 
Fotografije:  Nicksoland, Andrea Piffari, Matt Bryan, Imax Tree

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno