Princ iz Bel Aira se vraća na male ekrane. Donosimo i trailer. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Princ iz Bel Aira se vraća na male ekrane. Donosimo i trailer.

Tekst:

Emina Smaka

FILMOVI & SERIJE
11.1.2022.

Sigurno je većina vas 90ih provodila vrijeme ispred malih ekrana iščekujući nove epizode poznate sitcom serije „Princ iz Bel-Aira“ u kojem je glavnu ulogu igrao Will Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je govorila o mladiću Willu iz Filadelfije koji se preselio kod svoje imućne porodice u Bell Air, humoristični aspekat serije se krio i u spoju Willa iz radničke klase koji sada živi i druži se sa osobama koji su mnogo imućniji i čini se vode potpuno drugačiji život od onog na koji je Will navikao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reboot Princa iz Bel-Aira dobiva nešto dramatičniji aspekt, a sada je Will Smith taj koji producira seriju. Ponovo će tu biti likovi na koje smo navikli poput Phila i Viv, te njegovih rođaka Ashley, Hilary i Carlton. Priča u suštini ostaje ista, govori o mladiću koji dolazi iz Filadelfije u Los Angeles, ali ovaj put ne znači da će ta životna promjena donijeti pozitivne stvari za Willa.

 

Priča će ovaj put biti obrađena na ozbiljniji i dublji način, gdje će se govoriti o tome koji je pravi razlog Willovog dolaska u Los Angeles, te kako je to zapravo biti afroamerikanac u Americi.

Trailer vam donosimo u nastavku, a datum premijere je još uvijek nepoznat.

* * *
Naslovna fotografija: @freshprince

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno