Volite mini tetovaže? Evo par ideja kakve možete uraditi s najboljom prijateljicom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite mini tetovaže? Evo par ideja kakve možete uraditi s najboljom prijateljicom

Tekst:

Arijana Bošnjak

BEAUTY SAVJETI
20.8.2023.

Jedan od ljepših osjećaja je kada znate da ste u svojoj prijateljici pronašli srodnu dušu, osobu s kojom možete podijeliti svaku sreću, bol i tugu. Ako imate tu sreću, možete podijeliti i zajedničku tetovažu s kojom ćete ovjekovječiti to prijateljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Odlučite li se na takav odvažan korak, pronašli smo nekoliko cool i simpatičnih načina kako sitnim tetovažama možete pokazati koliko jedna drugoj značite.

Sigurni smo da ste kroz godine povezanosti napravile svoj svijet, pun ljubavi, internih šala i zajedničkih interesa, a sve to može stati u tetovažu kao što su dvije vile koje također imaju svoj mali čarobni univerzum. 

 Ako dijelite ljubav prema putovanjima, možete tetovirati čitav svijet. Mislimo to doslovno. Mapa svijeta, okružena srcem može biti dovoljno mala tetovaža koja pokazuje tako puno. 

 „Ti si sunce mome mjesecu“. Izreka koju često koristimo upravo da naglasimo duboku međusobnu povezanost pa zašto to ne izreći tetovažom. 

 Volite li više od svega s prijateljicom ispijati kavu ili voditi dubokoumne razgovore uz čašu vina, uradite jednostavnu i slatku tetovažu kao odu tom malom ritualu. 

 Polovica leptira na ruci svake od vas, koji postane cjelina kada ste jedna uz drugu, neka bude metafora za to što jedna drugu nadopunjavate kroz život.  

 U trendu su minimalističke tetovaže o kakvima možete čitati ovdje, a u slučaju da želite jednu takvu, to može biti datum kada ste se upoznale i počele putovanje prema prijateljstvu koje traje zauvijek.  

 

* * *
Naslovna fotografija: @joannamroman

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno