Preslatka blagdanska čestitka: Vesele obiteljske fotografije blogerice Marije Hudolin - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Preslatka blagdanska čestitka: Vesele obiteljske fotografije blogerice Marije Hudolin

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
1.4.2018.

Obzirom da je prvi sinonim za blagdane obitelj i druženje s najmilijima, ne iznenađuje zašto su nas fotografije s posljednjeg obiteljskog snimanja obitelji Hudolin naprosto raznježile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marija Hudolin je Sarajka s privremenom adresom u Beogradu, supruga i majka četvero preslatke dječice, Sophie, Marcusa, Pie i Elisabeth. Ona je i autorica odličnog bloga o majčinstvu Motherhudolin, na kojem redovito piše o svim avanturama s kojima se susreće, majčinstvu, samopouzdanju i strahovima svake moderne žene. Njen posljednji poduhvat upravo je zajedničko fotografiranje s mužem Steffanom i njihovo četvero djece u cilju pokazivanje esencije blagdana.
„Fotografije su napravljene u beogradskom fine espresso baru Lula". Budući da je fotkanje bilo inspirisano proljećem, sa naglaskom na blagdan Uskrsa, interijer nam je odgovarao u potpunosti. Naše haljinice savršeno su se uklopile u interijer gdje dominira prirodna svjetlost i pastelne boje. Zeke iz Fabričica snova su nam bili pravi uskršnji drugari. 'Ako budete slušali tetu iza fotoaparata, Jovanu Rakezic, zeke će vam donijeti poklone za Uskrs'... mali savjet, kako imati uspješan photoshoot. :)“ – otkrila nam je Marija.
Dio fotografija sa snimanja donosimo u nastavku, a ostale obiteljske fotografije možete pogledati na njenom blogu o majčinstvu Motherhudolin ili na Instagram profilu.


IMG 5503

IMG 5513

IMG 5530

IMG 5539

IMG 5540

IMG 5546

IMG 5548

 

 

 

Foto: Jovana Rakezic Photography

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno